2777
2789

دوستم یه بچه همسن بچه م داره

بچه م خیلی روی وسایلش حساسه، منم دوست ندارم خسیس باشه. خیلی سعی میکنم بهش یاد بدم مهربون باشه و وسایلش رو شریک بشه وقتی دوستش میاد. ناراحت میشم اگر دل دوستش رو بشکنه. خیلی باهاش صحبت میکنم.

دوستامون هم کمی از نظر اقتصادی پایین تر هستن (نه اینکه حالا ما چیز خاصی باشیم، ولی اون بنده خدا همسرش معتاد بوده و جدا شده، خیلی دستش تنگه)

بعد بچه ش خیلی دلش میخواد سر همه چی بره و با همه چی بازی کنه. خداییش این موضوع دخترمو کلافه میکنه. منم کلافه میشم. تک تک وسایلش رو می ریزه بیرون.

دختر خودم بیرون بریم اصلا اینجوری نیست. آروم میشینه وسایلی که بهش بدن رو فقط بازی میکنه. سر چیزی بی اجازه نمیره. من حق میدم بهش دلش نخواد کل کمد و وسایلش ریخته بشه بیرون. حتی منم کلافه میشم.

ولی از طرفی به اون دختر کوچولو هم حق میدم. وسایل بیشتری می بینه خونه ما نسبت به خونه خودشون و دلش میخواد امتحانشون کنه.

منم دوست ندارم خیلی وسایل دخترم به چشمش بیاد که دلش بخواد. ولی خب خودش همه جارو زیرورو میکنه. سر کفشای دخترم، کمد لباساش، گل سراش، همه چی. من واقعا دوست ندارم اگر دخترم کفش و لباس بیشتری داره اون ببینه و دلش بخواد. ولی خب وقتی میره سر جاکفشی و کمد لباساش چی کار کنم؟:(

خونه مم کوچیکه. یکی دوبار مقداری اسباب بازی تو هال گذاشتم و گفتم با اینا بازی کنید و تو اتاق نرید ولی خب نمیشه سخته واقعا. همه ش اون بچه میگه میخواد بره اتاق دخترم.

نمیدونم چی کار کنم. نه دوست دارم دختر من اینقدر اذیت بشه نه اون دختر کوچولو.

دوستمم این مدلیه که فکر میکنه اگر برای دخترش نمیتونه همه چی تهیه کنه پس اینجا همه چی رو امتحان کنه، سیر بشه. امروز کل جاکفشی رو ریختن بیرون که یک به یک کفشای دخترمو دخترش بپوشه امتحان کنه. تک تک لاک هارو زده برای دخترش. یعنی فاز خودشم اینطوریه.

یه کمی ارتباطمون خسته م کرده:(

وقتی میاد خونتون

یسری اسباب بازی و تفریح و... مشخص کن بریز سالن

در اتاق و... رو ببند و قفل کن

تمام

دیگ کلا توی اتاق مشخص یا سالن هستن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا بچه باید نه بشنوه

معنی نمیده آدم میره خونه ی کسی، بچش همه جارو بهم بریزه

عزت نفس یه چیزیه که باید از بچگی آموزش داده بشه

اون بچه باید بفهمه حق نداره بدون اجازه به وسایل دیگران دست بزنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چقدر مهربون و فهمیده هستین شما🥺🫂

همون روش که اجازه ندید برن تو اتاق بهترین روشه به نظرم فقط خیلی قاطعانه تر برخورد کنید،سعی کنید ارتباطتون رو کمتر کنید و بیرون از خونه یا خونه ی اونا همو ببینید

اول لطفا لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم دیگه ارتباط تو خونتون نداشته باشین گناه داره هم اون مادره هم بچش بجاش برین پارک برین بیرون تو نمیتونی ب بچت بفهمونی اونم بچست نمی‌فهمه کارش بده سعی کن بری بیرون باهم ب مادرشم توضیح بدی اگر تاکید داشت بیاد خونتون در اتاق و قفل کن بربچت بگو پدرت کلیدشو برده هرکار کرد هم نده اگر توان مالیت خوبه هرازگاهی برای اپن طفل معصوم چیزی بخر ♥️

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر بچه تون زیر ۳ سال هست کاملا طبیعیه این حس مالکیت و نباید با هیچ روشی وادارش کنین که وسایلش رو به دیگران بده.

من خونه دوستم رفتم، لنگه عروسکی که دختر خودم داشت برای دختر اونم گرفتم. چون واقعا پیش بینی میکردم که بچه م اذیت شه با دیدن عروسک جدیدی که دوستش داره و خودش نداره‌ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اول لطفا لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم دیگه ارتباط تو خونتون نداشته باشین گناه داره هم اون مادره هم بچش ...

دوستم خودش خیلی دوست داره و اصرار میکنه بیان خونه ما. همه ش پیام میده کی وقت دارین بچه م میخواد بیاد و دلمون تنگ شده و اینا. خودم هربار می بینم اینطور میشه کلی ناراحت میشم و میگم بچه ها گناه دارن ارتباط رو کمتر کنم ولی اونا اصرار می‌کنند دلم نمیاد بگم نه. اونا هم تنها هستن کسی رو ندارن.

من خیلی وقتا براش هدیه میگیرم. راستش نمیدونم چقدر بهش هدیه بدم که دوستمم حس بدی نکنه که میخوام لطف کنم به بچه ش و خجالت بکشه. ولی تولد، عید، سوغاتی مناسبتی گیر بیارم حتما هدیه میدم. یا ببینم یه وسیله ای رو دخترم داره خیلی خوشش اومده عین همونو میگیرم کادو میدم میگم چون دخترت دوستش داشت برات گرفتم.

آره شاید بهتر باشه چندباری به دوستم بگم بچه ها تو خونه خیلی به هم نمی سازن، بیا خانه بازی قرار بذاریم.

اگر بچه تون زیر ۳ سال هست کاملا طبیعیه این حس مالکیت و نباید با هیچ روشی وادارش کنین که وسایلش رو به ...

بچه م سه سال و نه ماهه ست.

منم زیر سه سال اوکی تر بودم. الان انتظارم ازش بیشتره.

مشکل اینه سراغ همه چی میره و بهانه شو میگیره، امکان پذیر نیست بخوام همه وسایلی که دیده و دلش خواسته رو بگیرم. ولی هرازگاهی میگیرم و هدیه میدم به اون کوچولو.

وقتی میاد خونتونیسری اسباب بازی و تفریح و... مشخص کن بریز سالندر اتاق و... رو ببند و قفل کنتمامدیگ ک ...

آره باید همین کارو کنم، 

ارتباط رو کمی ببرم بیرون خونه

و برای داخل خونه گویا چاره همینه

بچه م سه سال و نه ماهه ست.منم زیر سه سال اوکی تر بودم. الان انتظارم ازش بیشتره.مشکل اینه سراغ همه چی ...

خب به نظر من تا یه حدی شما باید با بچه ت صحبت کنی (یعنی همین کارهایی که گفتی انجام میدی) یه حدی هم دوستتون باید بچه ش رو کنترل کنه و حریم شخصی و مالکیت رو بهش اموزش بده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حقیقتا بچه باید نه بشنوهمعنی نمیده آدم میره خونه ی کسی، بچش همه جارو بهم بریزهعزت نفس یه چیزیه که با ...

اون بچه خودش مدلش این نیست وسایلش رو نده. اون حس مالکیت شدید مثل دختر من رو نداره. شاید برای همین انتظار داره دختر منم هرچی خواست بهش بده.

این دوستی ادامه نده الان موضوع بچه هست بعدا موضوع میشه زندگیتخودتو بدبخت نکن

منظورت چیه؟:( جدایی دوستم؟:(

حقیقتش دوست ندارم از اون مدل زن هایی باشم که بدبین باشن به خانم های مطلقه و زندگی رو براشون سخت کنن:(

من خودم با این دوستم در ارتباط بودم وقتی متاهل بود. داغون بود زندگی با شوهر شیشه ای بیکار بی پول. خطر جانی داشت برای خودش و دخترش. من خودم وقتی دیدم هرچی اینو می برن کمپ هیچ فرقی نمیکنه، بهش میگفتم خودت و بچه رو نجات بده. بعد همون من حالا بیاد رابطه شو با این دختر قطع کنه چون مطلقه ست:((((( حالم بد میشه بهش فکر میکنم:(((

البته گاهی میگم شاید بهتر باشه ارتباطم با این خانواده حتما بدون حضور همسرم باشه. ساعتایی هماهنگ کنیم که قطعا همسرم نباشه.

نمیدونم:(

چقدر مهربون و فهمیده هستین شما🥺🫂همون روش که اجازه ندید برن تو اتاق بهترین روشه به نظرم فقط خیلی قا ...

ممنونم که منو اینطوری می بینی  

آره باید ارتباط رو ببرم بیرون خونه بیشتر. خونه اونا نمیشه، اون خیی شرایطش رو نداره و سختشه.

و باید قاطع باشم درست میگی