2777
2789
نه سربازی و واینکه خانوادش زمین خریدن پول ندارن فعلا. خب نباید فکر اینجاهارو میکردن؟ همسر من میگه بع ...

واقعاااا بعضیا نوبرن حااالا یکی همین بلارو سره دخترشون بیاره زمین و زمانو بهم میدوزن

به شوهرت نشون بده حرفش مهمه براااات 

بگو نرم سرکار بی پول بمونیم خوبه توکه سربازی دستمو جلوی کی دراز کنم 

منم مشکلم همینه...

ولی نمی فهمم چرا رفتاراش این جوریه...

دوسم داره، قصد خواستگاری داره، هر دفعه می گه با بابام همین روزا صحبت می کنم، اما باز نمیگه...

خب ضایع‌س منم همش بگم چی شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ تا پسر درسته?

نه خداروشکر یکی ازقل ها دختره😍

شما۳تاداری ،پسرن نه؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
نه خداروشکر یکی ازقل ها دختره😍 شما۳تاداری ،پسرن نه؟

خدا حفظشون کنه 

نه من ۲تا دختر  ۱ پسر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
واقعاااا بعضیا نوبرن حااالا یکی همین بلارو سره دخترشون بیاره زمین و زمانو بهم میدوزن به شوهرت نشون ...

دختر خودشون یه سال منتظر موند. ادمای خوبین. به خاطر درس همسرم هم معطل شدیم. من از اول میدونستم و قبول کردم. ولی حساب تکمیل شدن ظرفیت سربازی و پایان نامه رو نکرده بودیم‌ اینا مهم نیس. چرا شوهرم انقدر سر به سر من میذاره. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

[QUOTE=48974088]بدنر اینه که درکم نمیکنه. میبینه داغونم خودشو میزنه 

این راه جدیدع شما بدتر از خودش باش شمام بیخیال باش نگران نباش هیچی نمیشه الان کمی تلخی بکسی بهتر از اینه زمان زندگی مشترک تلخی بکشی

وااای یه ذره بزرگ بشن از آبو گل دربیان نگاه کردنشون خیلی لذت داره 

ممنون عزیزم ان شاءالله روزی خودت 😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
وای چرا عزیزم؟

سه تا پروژسترون زدم که پریود بشم تنبلی تخمدان دارم بعدش رفتم دکتر داخلی بچه هامو بردم دوتا شونم سینوساشون عفونت کرده بود آمپول وشربت داد منم ویزیت کرد گفت تو از اینام بدتری یه آمپول دگزا ،دیکلوفناک یه دونه ام ب شیش واسه حالت تهوع داد یه دونه ام سفازولین داده بود ولی ترسیدم بزنم گفت خیلی درد داره ببخشید طولانی شد

من میدونم که میتونم💪💪💪
دختر خودشون یه سال منتظر موند. ادمای خوبین. به خاطر درس همسرم هم معطل شدیم. من از اول میدونستم و قبو ...

والا این شگرد که خیلی جواب میده من اینو قبلا هم شنیده بودم و پیاده اش کردم

اولش باید کاملا تسلیم باشی در مقابل مردا بعد که اعتمادشون جلب شد اونوقت میتونی سوارشون شی