2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم خیلی بچه میخوادهم خودم هم شوهرم ولی نمیشه همش فکرمیکنم شایداصلا قسمت نشه همش دنبال علائم اینام واقعا دیگه حوصله ی چیزی روندارم همش اعصابم داغونه 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 

باشوهرم حرفم شد

غمگینم

داغونم

دارم خفه میشم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
اینقدر غصه نخور عزیزم برای نی نی ضرر داره پیش میاد دیگه دعوا نمک زندگیه

ماخیلی کم دعوامون میشه ولی وقتی دعوا میکنیم جوابمو نمیده کم محلی میکنه اگه ازش چیزی پرسیدم

گف دارم میرم بخوابم منم گفتم بری برنگردی

خیییییلی ناراحت شد چشاش پر اشک شد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ماخیلی کم دعوامون میشه ولی وقتی دعوا میکنیم جوابمو نمیده کم محلی میکنه اگه ازش چیزی پرسیدم گف دارم ...

خوب وقتی عادتشو میدونب جواب نمیده خوب باهاش حرف نزن عزیزم تا یه کم از عصبانیتش کم بشه 

دوستتون داره ازتون انتظار نداشته اینجوری بگید حالا هم اشکال نداره با غصه خوردنت چیزی درست نمیشه وقتی سرحال بود ازش عذر خواهی کن و از دلش دربیار

خوب وقتی عادتشو میدونب جواب نمیده خوب باهاش حرف نزن عزیزم تا یه کم از عصبانیتش کم بشه  دوستتون ...

ممنونم از راهنماییت

وقتی باردارم همش حس میکنم دوسم نداره

یا که میخوات ازم جدا شه

نمیدونم واقعیته یاتاثیر هورموناس

بخدا نمیدونم

ممنونم از راهنماییت وقتی باردارم همش حس میکنم دوسم نداره یا که میخوات ازم جدا شه نمیدونم واقعیته ...

فکر بد نکن عزیزم آخه چرا ازتون جدا بشه به چیزای خوب فکر کن حس تون اشتباست همین اشکی که تو چشماش جمع شده نشونه دوست داشتنتون ازتون انتظار نداشته اینجوز چیزی بگید 

احتمالآ تآثیر هورموناست گلم