2777
2789
مهشید چند تا بچه داری?

۴ تاعزیزم

آخری دوقلوهستن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سربازی و واینکه خانوادش زمین خریدن پول ندارن فعلا. خب نباید فکر اینجاهارو میکردن؟ همسر من میگه بع ...

از الان نزار حرف حرف اون باشه وگرنه ککارت  سخت میشه بعد ازدواج

فعلا که جواب یه پیام ساده رو هم نداده بهم یک ساعته... نمیدونم اون جدیه یا نه البته میگه می خواد بی ...

مواظب باش نزاردت سر کار هی دست دست کنه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وااای چه نااااااز  خوش به حالت❤❤❤

ممنون عزیزم😘

ناااز والبته خیلی سخت وپدر دربیار😓

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
فعلا که جواب یه پیام ساده رو هم نداده بهم یک ساعته... نمیدونم اون جدیه یا نه البته میگه می خواد بی ...

نمیادش پسر دوستی به درد ن میخوره منتظر بمونه اگه دوسش داری اما خودتو فداش نکن

۴ تاعزیزم آخری دوقلوهستن

۴ تا پسر درسته?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹