2777
2789
مثل اینکه یادتون رفته عکس دوست دخترسو تو کمدش تو خونه ای با کیمیا زندگی میکرد قایم کرده بود او خیانت ...

اون برا قبل بود نه برای بعد ازدواجش. کیمیا رو نمیگی با شوهرش میرفت با چشماش پیمان هم میخورد. 

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا آرش ب خاطر انتقام از کیمیا آزاده روزدیداینهمه سال هم بهش گف مرده کیمیا اینهمه سال زجر کشیدب خا ...

نه بابا چرا جنابش میکنید

آرش مشکل داشت بچه دار نمی‌شد بر همین آزاده رو برد چون باهاش انس گرفته بود...

دقیقا آرش ب خاطر انتقام از کیمیا آزاده روزدیداینهمه سال هم بهش گف مرده کیمیا اینهمه سال زجر کشیدب خا ...

حقش بود زجر بکشه/ جزای آدم خائن همینه

اگه این طور بود اون زندگیو برای رها درست نمیکرد. واقعا رهارو دوس داشت

مثل اینکه یادتون رفته عکس دوست دخترسو تو کمدش تو خونه ای با کیمیا زندگی میکرد قایم کرده بود او خیانت ...

اره عکس یه مرده در حالی که کیمیا هر دقیقه می‌رفت جلو چشم پیمان با این که میدونست پیمان میخواستتش

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
من خودم کیمیا و دوسندارم ولی واقعا آرش ذاتش کثیف و خیانتکاره

دقیقا کارایی که کیمیا میکرد آرش هم انجام میداد. اما مشکل اینه کیمیا برای آرش معلم اخلاق بود اما خودشو نمیدید. با رانت رفت معلم شد بعد به آرش میگفت از موقعیت پدرم سواستفاده میکنی. به آرش میگفت خائن. اما خودش با پیمان نظربازی میکرد. از شخصیتش متنفرم