2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جم اینو پخش میکرد یکی از بهترینا میشد

همه چی رو بهم ربطش میدین شخصیت یه نفر چه ربط به شبکه داره

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

بیچاره شانس نداشت اون همه واسه ازاده زحمت کشید اخرش ولش کرد رفت

ببین چقدر ازاده نمک نشناسه

این زحمت ارشو ندید

گذاشت رفت سراغ کیمیا 

اخه این زن چ خوبی در حق تو کرده بود ؟؟

آرش آدمی بود ک با تمام وجووود ازاده رو دوست داشت

فقط بخاطر خودش

ولی کیمیا فقط میخواست ادای مسئولیت کنه

فقط میخواست بچه سلمارو بزرگ کنه همین

نههه تنها نیستی چون منم خیلی ازش بدم میادو هر لحظه بیشتر دلم برا آرش میسوزه آرش تمام تلاششو کرد بچه ...

واااای درسته

آرش اگه آدم بدی بود بچه انقدر خوب تربیت نمیشد 

بیچاره قربانی گذشته شد :) کیمیا هم دوسش نداشت

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

فکر میکردم فقط من از کیمیا بدم میاد

نه. منم متنفرم ازش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

شوهرم میگه آرش واقعا مردمیگه خودش خوبه فقط چوب کارهای پدرشو خورده

اسیر باباش شده

از اول تا آخرش با باباش مشکل داشت

کیمیای نفهم اینو هیچ وقت نفهمید ازش طلاق گرفت

چرا از آرش طرفداری میکنید عجیبه برام

مگه چیکار کرده؟ کیمیا آزاده رو ازش گرفت اونم تلافی کرد و بهترین زندگیو برای رها درست کرد

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

با اینکه از بعضی رفتارای آرش مث دروغگوییاش و پنهون کاریاش متنفر بودم .

ولی واقعا واقعا مظلوم بود ...

کیمیا حتی لیاقت پیمانم نداشت...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اسیر باباش شدهاز اول تا آخرش با باباش مشکل داشتکیمیای نفهم اینو هیچ وقت نفهمید ازش طلاق گرفت

آفرین ،ارش جلوی کیمیا در رو روی باباش بست .بعد این بی ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مگه چیکار کرده؟ کیمیا آزاده رو ازش گرفت اونم تلافی کرد و بهترین زندگیو برای رها درست کرد

مثل اینکه یادتون رفته عکس دوست دخترسو تو کمدش تو خونه ای با کیمیا زندگی میکرد قایم کرده بود او خیانت کاره 

دقیقا خونه ی آرشو خراب کرد خودش خونه ساخت. خلی ازش بدم میاد. پله های ترقی هم 3 تا یکی طی میکنه با شو ...

پله های ترقی کجا بود به خاطر این که زمان جوونی شون گند زدن به مملکت میرن بالا

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید