2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کیمیا که فضول و ول بود تو خیابونا ولی آرش هم آدم خوبی نبود

درسته. اما آرش خیلی بهتر از کیمیا بود به نظرم. کیمیا عالم بی عمل بود

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

کیمیا که فضول و ول بود تو خیابونا ولی آرش هم آدم خوبی نبود

نه اینطور نیست آرش تنها کارش این بود که نگفت قبلا دوست دختر داشته بقیه بدی هاش همش از خواهرش و پدرش بود دامن اینو می‌گرفت.الان که همه میگن گذشته به خود آدم مربوطه بعیده در مورد آرش بدبخت اینو نمیگن

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
کی گفته خیانت کرده خیانت رو آرش می‌کرد که عکس نامزدش و هنوز نگه داشته بود

اون نظربازیاش با پیمان چی بود پس. همش عاشقانه نیگاش میکرد با اینکه شوهر داشت. همش میخاست خودشو به پیمان نشون بده. همش خودشو آفتابی میگرد جلوش. 

یه چیزی مامان پیمان و نرگس چرا همیشه پشت در خونه کیمیا اینا بودن😂

اون که خونه خراب کن بود. بیخود نبود آرش از اول ازون خوشش نمیومد. میدونست قراره خونشو خراب کنه

نه اینطور نیست آرش تنها کارش این بود که نگفت قبلا دوست دختر داشته بقیه بدی هاش همش از خواهرش و پدرش ...

پس چرا عکسشو قایم کرده بود یعنی هنوز به یادش این یعنی خیانت.کیمیا که اصلا نقشش خوب نبود هم پیش آرش بود هم پیمان خودسر و فضول و ول.ولی پیمان واقعا خوب بود 

اون نظربازیاش با پیمان چی بود پس. همش عاشقانه نیگاش میکرد با اینکه شوهر داشت. همش میخاست خودشو به پی ...

هر دقیقه می‌رفت تو اون کتاب فروشی نکونام با اینکه میدونست پیمان قبلا اینو می‌خواسته اگه این خیانت نیست پس داشتن عکس یه مرده خیانته؟

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
پس چرا عکسشو قایم کرده بود یعنی هنوز به یادش این یعنی خیانت.کیمیا که اصلا نقشش خوب نبود هم پیش آرش ب ...

موافقم به قول صبحت های خود مهراوه،  کیمیا تنها قهرمان فیلمی بود که مثبت نبود😂😂🫡

Teacher Student | CFU ✨️👩🏻‍🏫