2777
2789
عنوان

درد زایمان

563 بازدید | 24 پست

خانما واسه شروع درد زایمان حتما باید تکونای بچه کم بشه؟؟؟

اسهال شدن چی؟؟؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای بعضیا ممکنه بشه،چطور مگه؟چرا ناراحتی

آخه فکر کردم باید واسه همه باشه

چون واسه من تاحالا نشده

تکونای جوجه هم کم نشدن

تا 1شنبه فرصت دارم فقط 

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
پیاده روی تند انجام بده تا دردات شروع بشه 

هر روز میرم دیروز 3 ساعت و نیم پیادهروی تند با پاهای جفت انجام دادم

شانس امشب برف اومده سرده شوهرم میگه نمیبرمت بیرون😢

راه دیگه ای نیست؟؟؟

هر روز میرم دیروز 3 ساعت و نیم پیادهروی تند با پاهای جفت انجام دادم شانس امشب برف اومده سرده شوهرم ...

راه دیگه هست مثل خوردن روغن کرچک،دم کرده تخم شوید ،شربت غلیظ زعفرون ولی اینا بیشتر برای زمانیکه درد شروع میشه استفاده میشه البته میتونی استفاده کنی تا دهانه رحمت تحریک بشه و دردات شروع بشه بستگی به خودت داره که میخوای دردت به طور عادی شروع شه یا تحریکش کنی با این چیزا.

راستی نزدیکی عمیق بدون جلوگیری هم خیلی تاثیر داره

راه دیگه هست مثل خوردن روغن کرچک،دم کرده تخم شوید ،شربت غلیظ زعفرون ولی اینا بیشتر برای زمانیکه درد ...

همه ی اینارو امتحان کردم ولی از گرمیشون ترسیدم دیگه ادامه ندادم

نزدیکی هم اصلا نمیشه خیلی درد داره

این درد مصنوعی خیلی دلمو خالی کرده همش استرسشو دارم

همه ی اینارو امتحان کردم ولی از گرمیشون ترسیدم دیگه ادامه ندادم نزدیکی هم اصلا نمیشه خیلی درد داره ...

روغن کرچکم استفاده کردی؟

میگن خیلی خوبه

سعی کن هرجور شده نزدیکی کنی خیلی تاثیر داره.

من فقط همین راهها رو بلد بودم ،راستی بالا پایین کردن پله ام خیلی خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792