2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 24 پست
استرس نداشته باش  به زمانی فکر کن ک نی نی میاد بغلت ،آروم میشی😍

پله داره اتفاقا خونم

امید به خدا دیگه خارج از این دوحالت نیست 

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارک باشه عزیزم. ان شاءالله به سلامتی

فوقش اگه دردات شروع نشه تا روزی که بهت محلت دادن با آمپول فشار بچه رو میارن . من اینطوری سه هفته پیش زایمان کردم.

خودت رو ناراحت نکن. سعی کن آرامشت رو حفظ کنی که این از همه چی مهمتره

نيستم اهل حساب و هندسه اما بدان بين اشكال رياضي عاشق شش گوشه ام
مبارک باشه عزیزم. ان شاءالله به سلامتی فوقش اگه دردات شروع نشه تا روزی که بهت محلت دادن با آمپول فش ...

مرسی گلم

آمپول فشار شنیدم خوب نیست

اذیت نشدی ؟؟؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
مرسی گلم آمپول فشار شنیدم خوب نیست اذیت نشدی ؟؟؟

خیلی اذیت شدم من هفته سی و هشت به دستور پزشک زایمان کردم 

شاید شما اذیت نشی چون وقتت هست. 

من دهانه رحمم باز نمیشد بعد از سه روز روی دو سانت مونده بود... دیگه روز آخر تصمیم گرفتن کیسه آب و پاره کنن تا دهانه بیشتر باز شه و بالاخره شد

نيستم اهل حساب و هندسه اما بدان بين اشكال رياضي عاشق شش گوشه ام
خیلی اذیت شدم من هفته سی و هشت به دستور پزشک زایمان کردم  شاید شما اذیت نشی چون وقتت هست.  ...

پناه بر خدا

واقعا نمیدونم چی در انتظارمه

پناه بر خدا واقعا نمیدونم چی در انتظارمه

سلام مولودخانم.خوبین؟ به سلامتی زایمان کردین؟ منم تو هفته ۳۹ هستم. دردام هنوز شروع نشده. خاستم بدونم شما چیکار کردین؟ واینکه زایمان طبیعی چطوربود؟ من یکم ترس دارم

سلام مولودخانم.خوبین؟ به سلامتی زایمان کردین؟ منم تو هفته ۳۹ هستم. دردام هنوز شروع نشده. خاستم بدونم ...

سلام عزیزم.من چهل هفته و 3روز بودم که دردام شروع شدن هنوز وقت هست گلم و اینکه 48 ساعت درد کشیدم ولی نتونستم طبیعی زایمان کنم و سزارین شدم

سلام مولودخانم.خوبین؟ به سلامتی زایمان کردین؟ منم تو هفته ۳۹ هستم. دردام هنوز شروع نشده. خاستم بدونم ...

من واسه شروع دردام روغن کرچک خوردم