2777
2789
عنوان

چرااین حرفهاپشت سرم زدن

82 بازدید | 4 پست

من یه مدت تویه جمعی میرفتم ظاهرا خانمهاباهم خوب بودیم تااینکه بایکی از خانمها یه مشکل پیداکردم منم ک اهل دعوا نیستم دیگه تواون جمع نرفتم البته درظاهر همه حق وب من دادن 

شاید۴یا۵ماهه اصلا هیچ کدومشونوندیدم فقط یه نفر هست  ک من باهاش در ارتباطم ک خواهرش توی اون جمع میره 

چندماه پیش گفت خانمی ک من باااش بحثم شد گفته از فلانی یعنی من خوشم نمیاد ک گفتم طبیعیه چون باهم مشکل داریم

گذشت تا چندروز پیش گفت خانمی ک ب ظاهرخیلی بامن خوب بود گفته من بافلانی یعنی من حال نمیکنم 

تاامروز دوباره میگفت یکی از خانمهای دیگه دوباره همین حرف و زده 

خیلی برام سواله ک چراباید همه زنهاپشت سرم این حرف و بزنن کاش میدونستم پشت سرم چ خبره

چون تو رفتی از جمعشون 

اونی ک مونده دیگه دوستشونه پشت اونو میگیرن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلی جان که اسمت شبیه منه اهمیت ندع. خودشونم نمیدونن چیشده. تو جمعای زنونه این خبرا هس

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
2790
2778
2791
2779
2792