2777
2789
عنوان

پسرعموممم

200 بازدید | 17 پست

پسر عموم به خواهرش گفته منو میخواد فلان بعد خواهرش گفته نه کاری داری......

من نمیخوامش چکار کنم به نظرتون ازم خوشش امده؟

خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشش اومده خب دست خودش نیستتت

چکار کنم اسی من باهاش تا حالاحرفم نزدم اون منو تو جشن توولد دیده ولی من اونو ندیدم حدودن ۷ سالی میشه

چکار کنم اسی من باهاش تا حالاحرفم نزدم اون منو تو جشن توولد دیده ولی من اونو ندیدم حدودن ۷ سالی میشه

یا خدا هفت ساله ندیدیش😐به خواهرش بگو بهش بگه تو بهش علاقه ای نداری که یه موقع پا پیش نذاره بابات بیفته تو رودروایسی مجبورت کنن به ازدواج،راستی عزیزم اسی توییا نه من😂همون استارتر تاپیک هستش 

یا خدا هفت ساله ندیدیش😐به خواهرش بگو بهش بگه تو بهش علاقه ای نداری که یه موقع پا پیش نذاره بابات بی ...

ممنون

بچتون معیوب در میاد، من عمرا با فامیل و کسی ک فامیلیش مثل خودمه ازدواج نمیکنم

ی ازدواج دختر عمو پسر عمو سراغ دارم بچه هاشون نابغن با استعداد موفق،شانسه بخدا حالا ما باشیم مشکل دار میشن😂

یا خدا هفت ساله ندیدیش😐به خواهرش بگو بهش بگه تو بهش علاقه ای نداری که یه موقع پا پیش نذاره بابات بی ...

چه کنم به بابا چچوری بگم اون منوتو جشن تولد فامیل دیده ولی من اونو ندیدم

چه کنم به بابا چچوری بگم اون منوتو جشن تولد فامیل دیده ولی من اونو ندیدم

مگه باید الان به بابات بگی؟به دخترعموت بگو دیگه بحثش رو پیش نکشه بگو قصد ازدواج ندارم فعلا،اگه رفتن به بابات گفتن میخوانت بگو من اصلا تاحالا ندیدمش نمیشناسم 

مگه باید الان به بابات بگی؟به دخترعموت بگو دیگه بحثش رو پیش نکشه بگو قصد ازدواج ندارم فعلا،اگه رفتن ...

دیدمش وقتی کوچیک  بودم

خب الان که ندیدیش راستشو بگو که نمیشناسم و اطلاعی ندارم😄هیچ احدی نمیتونه به کاریکه نمیخوای مجبورت ک ...

موندم الان دارم فکر میکنم