2777
2789
عنوان

پارگی منیکس

132 بازدید | 13 پست

برای پارگی منیکس چکارکنم داره ازیتم میکنه درد میکنه زانوم به خاطرمنیکس یکی میگه عمل کن یکی میگه عمل نمبخوادنمیدونم چکارکنم حقوقم هم کفاف عمل کردن نمیکنه الان دارم قرص کلسیم میخورم با قرص مسکن تادردموآروم کنه موقعه راه رفتن یا خوابیدن یکی میگه بروفیزیوتراپی به نظرشما خوبه یانه تاکی من باقرص زانوموآروم کنم نمیدونم چکارکنم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
عمل کنم
1
50%
عمل نکنم
0
0%
فیزیوتراپی برم
0
0%
یا باخوردن قرص کلسیم یا مسکن ادامه بدم
1
50%

من جفت مینیسک زانوهام پاره شده

تجربه خودم بگم

برای من یکسال طول کشید تا دردش قطع شد

الان اگر پام بد روی رمین بگذارم یا سطح شیب دار برم درد هست

من ب طوری بود ک پام دو ماه تموم قفل بود و نمیتونستم راه برم

من برا زانوم فیزیوترپی رفتم

دکتر بهم گفت آب درمانی برو من از استخر بدم میاد نرفتم

دارو نمیتونه بهت کمک کنه

فقط باید وزن ت کم کنی

پله و سربلندی ب عیچ عتوان نری

دستشویی فقط فرنگی

زمان میگذره اگه بخای بدون عمل خوب بشی

برعکس پسر همکارم عمل کرد ولی بعد ۷ ماه هنوز پاهاش روی زمین میگه صاف نمیشه و درد داره

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من بیمه دارم تأمین اجتماعی روپله هم نمیرم آسانسورهستش اگه برقدقطع بشه مجبورم ازروپله برم خیلی روغن مالی میکنم مثلا روغن زیتون میمالم ولی صبح ها ازخواب پامیشم زانوم سفت میشه یکم ورزشش میدم زانوهامو ولی خب همون چارش عمله خب پول عمل هم زیاده حقوق منم کفاف نمیده نمیدونم والاه هرچی هست خیره خداخودش یه کاری کنه برای دستشویی هم از صندلی فرنگی استفاده میکنم چون روزانوم نمیتونم بشینم

بیمه نداری؟؟!ببین کلسیم و مسکن دردی دوا نمی کنه فیزیو تراپی هم در مجموع هزینش بیشتر از عمل میشه و آخ ...

بیمه دارم خب اینم مگه چقدرکم میکنه تأمین اجتماعی خیلی کم ازروپولش کم میکنه باید بیمه تکمیلی داشته باشم که خوبه ولی ندارم سرپرستم مثل خودم منیکس پاره کرده بودرفته بوددکتریزدگفت خوبه برو میگفت من رفتم دکتربهش گفته بودنیازبه عمل نداره قرص شربت این چیزابهش داده بود به منم گفت برویزدبیمارستان کارگربدون هیچ هزینه ای کارتو راه میندازه کفتم بایدپول کافی داشته باشم تابتونم برم دیگه گفتش بروعطاری روغن عقرب بگیربزن حالا منم میخوام برم بگیرم بمالم همین روغن عقرب ببینم خوبه یانه توکل به خدا

ساکن بندرعباس هستم

چندسالتونه؟ضربه خورده؟

میگه که وقتی خیلی خوشحالی میری سراغ کسی که دوستش داری ...اما وقتی ناراحتی میری سراغ کسی که دوستت داره!حتی خوندنش هم چندصدم ثانیه قلبت مکث میکنه❤️🩹
۲۹سالمه نه ضربه ای چیزی نخورده خودبه خوداینجوری شد یادم نمیاد ضربه خرده باشه یا پیچ خوردگی شاید به خ ...

سنی هم ندارین

معمولا میگن در اثر ضربه پاره میشه

میگه که وقتی خیلی خوشحالی میری سراغ کسی که دوستش داری ...اما وقتی ناراحتی میری سراغ کسی که دوستت داره!حتی خوندنش هم چندصدم ثانیه قلبت مکث میکنه❤️🩹