2777
2789
عنوان

همیشه آرزو داشتم کدبانو باشم

148 بازدید | 20 پست

ولی خب نشدم:/

هیچ وقت نتونستم یه روتین خانه داری داشته باشم که با آرامش خیالم از کارای خونه راحت باشه. همیشه کارهای عقب مونده دارم تو خونه.

دلم میخواست کارای خونه رو روی یک روتین و عادت انجام بدم، اینقدر این سی پی یوی بدبخت مغزم همیشه درگیرش نباشه.

کلی هم بارها سرچ کردم، سعی کردم برنامه ریزی های مختلف کنم، ولی خب نشده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو ی کدبانویی مگه رباتی ک همیشه ی روتین داشته باشی 🩷

تو انسانی با. هزار تا دغدغه در طول روز و هر لحطه امکان منفجر شدن از بهم ریختگی های ذهنت وخونت  و درگیری برای تمیز کردن هردو اون هم بدون کسی ک از شغل ۲۴ ساعت ت قدر دانی کنه

عاشق نودلم🍜

برنامه ریزی روزانه نوشتشتش عالیه بنویسی بزار جلو چشمات اینجوری دیگه باید میدونی انجام بده ی بار کلی توخونه گردیگیری  ی دور کامل تو کمد و کشو وکابیت ها دست بکش وبشور بعد هفتگی مثلا شنبه و چهارشنبه گردگیری کامل جارو هر دوروز اگه بچه نداری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

صبح زود بلندشو چیزارو مرتب کن‌ دستمال کشی اگ لباس داشتی بزار تو ماشین ظرفاتم بشور بعد تا لباسا شسته بشن خونه رو جارو کن بعد حیلط بشور غذاتم بزار همه اینا تا ساعت۱۰امادن بعدم نهار بزار

شب قبل خواب همه کاراتو بکن اینجوری هم میشه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

حالا ما که از اول بودیم دنیا رو فتح نکردیم ول کن بابا

رو اعصابمه نظم نداشتن خونه. میفتم به جونش چندروز مرتب و تمیز میکنم. دوباره دو روز بعد همه چی درهم میشه. روتین ندارم.

بجز خانه داری مشغله دیگه‌ای داری؟درس میخونی یا بچه داری؟

آره بچه چهارساله دارم. دانشجو نبستم ولی همیشه دوره اینا شرکت میکنم، از خونه هم کار میکنم، اصولا مشغله م زیاده همیشه.