2777
2789
عنوان

بچه ها من یه مشکلی دارم با بابام

130 بازدید | 15 پست

بر میگرده بهم میگه بخورمت😐😑

من بدم میاد بابام اینو بهم بگه

اروم ومنطقی بهش گفتم نگو..تاثیر نداشت

با خشم گفتم تاثیر نداشت

روشای دیگهم همینطور

چکار کنمم؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی ذهنت رو درست کن،😐پدر شما که منظور جنسی ندارند از عشق و علاقه میگه من یکسره به دختر کوچیکم میگم چون بنظرم شیرین و بامزس شماهم تو نظر پدرت همینطوری و از نگاه کردن بهت لذت میبره و اینطور میگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب دوستت داره دخترشی دیگه ایرادی نداره

بدم میاد.اینو شوهر ادم باید بگه ویجور حس سسکی داره...

از بابام نمیخام بشنوم

چرا هرروشی امتحان میکنم روش اثر نداره؟

هیچی ذهنت رو درست کن،😐پدر شما که منظور جنسی ندارند از عشق و علاقه میگه من یکسره به دختر کوچیکم میگم ...

میدونم منظور جنسی نداره..ولی میبینه من بدم میاد چرابازم میگه

میدونم منظور جنسی نداره..ولی میبینه من بدم میاد چرابازم میگه

من خودم اگه دخترمم بگه بدم میاد سخته برام نگم بهش خیلی بهم می چسبه و احساس خوبی برام داره البته دختر من خوشش میاد بهش میگم شما هم وقتی گفتی و اثر نداشته نگو دیگه پدرته خب دوست داره بذار بگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بدم میاد.اینو شوهر ادم باید بگه ویجور حس سسکی داره...از بابام نمیخام بشنومچرا هرروشی امتحان میکنم رو ...

چی بگم

من 34 سالمه مادر دوتا بچه ام بابام هنوز یه وقتایی بهم میگه پرنسس بابا یا میگه چطوری پیشی از بس وقتی میبینمش بغلش میکنم و صورتمو به صورتش میمالم خودمو براش لوس میکنم 

اینجوری میگه کیف میکنم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

چی بگممن 34 سالمه مادر دوتا بچه ام بابام هنوز یه وقتایی بهم میگه پرنسس بابا یا میگه چطوری پیشی از بس ...

من فقط رو همین یه کلمه حساسم