2777
2789

من عروس اولم،یه دونه برادر شوهرم بیشتر ندارم که فعلا قصد ازدواج نداره😀.کلا ادم خنثی هستم.پایه شیطنتم هستم.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی مثلا حرف زدن باهاشون اخه من جاریام زیادن یکیش خیلی رو نرو هست نمیدونم واقعا دیگه چیکارش کنم، هر ...

من حرف زدنم سادس .. نه ازکسی میحرفم .. نه درمورد زندگیم میحرفم ..‌یوفتایی هم میپرسن. فلان چیز وچقد خریدی میگم میپیچونم .. 

تقریبن رسیمم باهاشون

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
من عروس اولم،یه دونه برادر شوهرم بیشتر ندارم که فعلا قصد ازدواج نداره😀.کلا ادم خنثی هستم.پایه شیطنت ...

برعکس من عروس اخرم(:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

4تا دارم

باهم کنارمیایم.ازخجالت هم درمیایم😂

کاری به کارم نداشته باشن مرض ندارم اذیت کنم. ولی اگه پا رو دمم بذارن.....😈😈😈

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
من حرف زدنم سادس .. نه ازکسی میحرفم .. نه درمورد زندگیم میحرفم ..‌یوفتایی هم میپرسن. فلان چیز وچقد خ ...

بقیشون خداییش خوبن اما این یکی قشنگ رو اعصابمه می دونمم دردش چیه ها اما دردش به من ربطی نداره واقعا، من حتی درباره رفتاراش به کسی چیزی نگفتم خودشون دیدن پرسیدن که چرا من فقط خلاصه ای از ماجرا رو گفتم نه علت اصلی، کاش میشد باهاش قطع رابطه کنم 😥 متاسفانه اگه به شوهرمم بگم میگه مهم نیست ولش کن 😐

من عروس اولیم.برادرشوهرمم ازخودم کوچیکتره فکرنکن با توجه ب عبرتی ک از زندگی ما گرفتن حالاحالاها زنش بدن

ولی من کلا مشکل زیادی با جاری ندارم چون از اول رابطه خواهرانه مامانم و دوتا زنعمو رو دیدم.همیشه هم میگم رابطه تا حد زیادی بستگی به جاری بزرگه داره ک چجوری مدیریت کنه رابطرو.اگه باتوجه ب خوب بودن جاری بزرگه کوچیکه موذی بازی دربیاره یعنی کلا مشکل دارع و کلا کار ب کارش نداشته باشی بهتره

پیکی به سلامتی خداوند بزن
بقیشون خداییش خوبن اما این یکی قشنگ رو اعصابمه می دونمم دردش چیه ها اما دردش به من ربطی نداره واقعا، ...

راست میگ/: ولش کن /:

بذارهرچی‌میخاد بگه/: طلاکه پاکه چ منتش به خاکه/:

محلش نده تابترکه ازحسادت وفضولی ولج/: