2777
2789
بقیشون خداییش خوبن اما این یکی قشنگ رو اعصابمه می دونمم دردش چیه ها اما دردش به من ربطی نداره واقعا، ...

حرف شوهرتوگوش کن بعضیاسراپاتوقعون هرکاری کنی دنبال ایرادگرفتن وایجادناراحتی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگ/: ولش کن /: بذارهرچی‌میخاد بگه/: طلاکه پاکه چ منتش به خاکه/: محلش نده تابترکه ازحسادت وفض ...

اگه حرفم نزنم محلش ندم میره پشت سرم حرف در میاره 😐من خودم شخصه برام مهم نیست اما دوست ندارم فامیل به مامانم و دوربریام حرف بزنن که فلانی درباره دخترت اینو میگه و...  حرف بزنم یه جور نزنم یه جور 😄

اگه حرفم نزنم محلش ندم میره پشت سرم حرف در میاره 😐من خودم شخصه برام مهم نیست اما دوست ندارم فامیل ب ...

مطمن باش تحویلشم بگیری پشت سرت حرف میزنه.کلاشخصیتشونه اینجورآدما😐دییددممم که میگما

اگه حرفم نزنم محلش ندم میره پشت سرم حرف در میاره 😐من خودم شخصه برام مهم نیست اما دوست ندارم فامیل ب ...

عاهان پس هیچی /: نمیدونمم والله /:

خودت بهترمیشناسیش .. هرجورصلاح میدونی همون کارو انجام

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
عاهان پس هیچی /: نمیدونمم والله /: خودت بهترمیشناسیش .. هرجورصلاح میدونی همون کارو انجام

خودمم توش موندم سالی دو سه بار هم بزور میبینمشا تو همی سالی دو سه بار هر بار زهر میریزه یه سری خواهرشوهرمم قشنگ همه چیو دید دهنش باز مونده بود گفت من یه بار تلافیشو در میارم سرش😐😐شده بود سوژه برای بقیه جاریا اونا هم بودن، منتها من خودم اصلا مهم نیست خیلیا گفتن زیرابشو پیش مادرشوهر بزن، اخه مادرشوهرم مادرشوهره واقعا😂😂 ولی گفتم اصلا اهمیتی نداره حالا یه حرفایی شنیدم یعنی دارم دقیقا یه جورایی نقشه خفه کردنشو می کشم 😎😎

من 2تا دارم خیلی باهم جورن ولی بامن نه.کاری بهشون ندارم اما نمیدونم چرا انقد بهم کار دارن و اذیت میکنن.خواهرشوهرم یه دونس ولی خداروشکر یه دونس

عاشق خودمم...بوس بوس
 ان شاء الله خواهر شوهر که ندارین ؟ پدرشوهرتون زنده ست ، انقدر مادرشوهر ازش کار کشیده   ...

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
  خدایی اونا سرگرمی جز اون نداشتن ؟‌ یا تقویم تو خونه نداشتن ؟

نمیدونم والا دوتا هم خواهر شوهر دارم تازه پدرشوهرم اینا نسبت به هم سنشون دیرتر هم ازدواج کردن😅😅

خدایی اونا سرگرمی جز اون نداشتن ؟‌ یا تقویم تو خونه نداشتن ؟

پدر شوهر من که خیلی به زنش میرسیده مخصوصا بعد زایمان یه حلوایی درست می کرده که چند روزه مادرشوهر سرپا میشده 🙊🙊😆😆