2777
2789

من دو تا داوم یکی ازم بزرگرتره ایرانی نیست باهش خوبم تقریبا خیلی دلم به حالش میسوزه ولی خب حدمو رعایت میکنم زیاد صمیمی نیستم یکی هم کوچیکتر از خودم احساس میکنم عزراییله به جونم چون خیلی مارمولکه اصلا باهاش نمیحرفم چون حرفاش به گوشم رسیده مادر شوهرم خیلی هواشو داره من بدبخت هزار تا تهمت ناروا بهم زدن ولی این یکی با این که میدونن چه انسانی بوده خوبشو میگن خودشم که انگار من پدرشو کشتم حالا خوبه خیلی براش داشتم رفته پشت سرم حرف زده 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهر من که خیلی به زنش میرسیده مخصوصا بعد زایمان یه حلوایی درست می کرده که چند روزه مادرشوهر سرپ ...

سر پا بشه که چی ؟ یا حسین فکر کنم فهمیدم واسه چی 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

من یه جاری دارم .. نه صمیمی نه رسمی .. نه بدم میاد ازش نه خوشم میاد ..

گاهی ناراحت میشم که ازم احوال نمیگیره ولی به روی خودم نمیارم .

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

حامله ام هستم یهو اصلا هوس جاری کردم. برادر شوهرهام ترشیدن کاری از دستمون برنمیاد دیگه

پس نیاز به سفارش نیست   خب چرا جاری دارتون نمی کنند ؟ 

سر پا بشه که چی ؟ یا حسین فکر کنم فهمیدم واسه چی 

نه بابا یعنی انقد بهش میرسیده که انگار نه انگار زایمان کرده، مادرشوهرم یه سری تو ماه های اخر پشت در مونده بوده از رو در حیاط میره داخل 😐😐 انقد خوب بوده 

پس نیاز به سفارش نیست    خب چرا جاری دارتون نمی کنند ؟

نمیدونم قصد ازدواج ندارن من عروس پسرکوچیکه هستم.دوتابزرگتراز شوهرم هستن هرچه قدر میگم اقا من جاری میخوام گوششون بدهکار نیس

تک عروس بودن هم سخته قدرجاری هاتون رو بدونید

نه بابا یعنی انقد بهش میرسیده که انگار نه انگار زایمان کرده، مادرشوهرم یه سری تو ماه های اخر پشت در ...

خدا حفظشون کنه برای هم ،‌ خدایی از پیرمرد ها و پیرزن های قدیمی میشه عاشقی رو یاد گرفت ، بابت پست قبلی ها هم ببخش یه وقت ناراحت نشی عسلم