2777
2789

بیاید کلا جریانو تعریف کنم شما بگید حق با کیه 

میدونم طولانی میشه ولی لطفا باشید و لطف کنین بخونین و نظر بدین

آخه مگه مرد هم اینقدر زیر و رو میکشه اینقدر انتظار و توقع داره آخه؟!

بخدا اون اولا که این حرفاش رو میشنیدم انگار دنیا رو سرم خراب میکردن حالم اینقدر بد میشد اینقدر احساس میکردم چقدر فاجعه است که یک مررررد این حرفو بزنه...الان دیگه حتی خودمم منگ شدم 

پولش دست باباشه نمیده بره کار راه بندازه تمام تایمی که اومد خواستگاری قرار بود با باباش کار کنه و کار و درآمد معقولی داشته باشه و زندگیش با سامون باشه.با باباش مشکل خورده بود قبلا هم و بارها میخواسته خودش کار راه بندازه با پولی که دست پدرش تو کار پدرش بوده ولی مثلا سنگاشونو وا کنده بودن و دیگه اوکی شده بود که میاد خواستگاری من باهم کار کنن و همه چیز شسته رفته خلاصه.اما یک دوماه بعدش دوباره اینها به مشکل خوردن و باباش پولشو نمیده و شوهرمم انگار کمی خودش به این وضع ولنگاری حتی عادت کرده تمام تایمی که عقد بودیم و عروسی کردیم و... باباش پولشو نداد که کار راه بندازه الانم همینجور...پدرش اصلا اونقدری که باید اهمیت نداد به این موضوع نباید میزاست که حتی یک روز هم پسرش ازدواج کرده باشه و بیکار باشه و ببینه اااا میشه زن داشت و بیکار بود و عادت کنه.ولی اصلا انگار نه انگار که زندگی ما فلجه.بازم من کلیییییی مدارا کردم.هزار جور بدبختی و سختی و فشار رو به جون خریدم و مدارا کردم با خانوادش پدرش خودش... همه کادو هام عیدیهام زوری پای این زندگی رفت طلا فروختم و...جای اینکه احساس اینو داشته باشم که یک شوهر تامین کننده به عنوان یک مرد دارم تازه عیدیهامم باید بابت خرج خودم که هیچ خرج زندگیم میدادم طلاهامم باید میدادم برای خرج زندگی(نه حتی واسه ماسین و خونه یا مثلا یک مشکل مالی غیر منتظره مثل چکی چیزی برای کار و...)

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بعد همیشه اگه یه گیر به باباش میده تا گیر به خانواده من میده خیلیییی توقع داره دیوونم کرده اصلا....

بابای من با سختی جهزیه ای داد که دهن همه و کل فامیل خودش حتی باز موند همه گفته بودن چه جهاری.بیچاره بابام چقدر خودش رو تو قرض و دردسر انداخت بعد میگه مگه چه جهازی دادن یه سری چیزها که ما یادمون رفته بود اون لا به لا مثل نخ و سوزن مثل جا اسنتد شامپو و... برای حمام و... رو صد بار گفته هنوزم میگه بگو بیان بخرن من خجالت میکشم بگم بخدا به خانواده ام که تو قرض و سختی ان بگم چهار تا چیز کوچیکو خود شوهرم نخریده یا مثلا بیخیال نشده خودتون بخرید 

وقتی کریستان چند ده میلیونی هزار مدل ظرف پذیرایی مس و نقره و استیل و چوب گردو دادید سه دست مبل دادید و دو دست نهار چپخوری ده و شش نفره و.... برای بالکنمم حتی میزنهار خوری و تاب و آبنما و... گرفتید پنج مدل چینی فقط دادید چند دست شیشه و آرکوپال و کلی دکوری و پارتیشن و دو تا سرویس خواب و... 

بعد اینا رو میگه خیلی بد انگار پدر و مادرم دو دره باز بودن و باید میخریدن همه چیز و...

وقتی مجرد بودم باورم نمیشد میگفتن فلان کس گفته آفتابه ندادن تو جهیزیه ات بابات اینا... میگفتم چه ادمایی وجود دارن الان خود شوهرم همینه 

میگه چرا بخاری ندادن میگم مگه کسی الان بخاری میده همه جا پکیجه و... میگه بخاری برقی میدادن برای مبادا نمیدونید من چقدررر وسیله برقی گرفتم همههه چیز جارو شارژی و بخارشو و اسپرسوساز و مولتی کوکر و پلوپز و سرخ کن بدون روغن مایکرویو و چای ساز و میکسر و آسیاب و ساندویج ساز و آبمیوه گیری و چرخ گوشت و غذاساز چندکاره و گوشکوب برقی و میوه خشک کن و همزن حرفه ای شیرینی پزی و...همه چیز درجه یک مارک بوش و... میگه بخاری برقی ندادن باید میدادن ما پکیجمون خراب شد یخ زدیم از بابام اینا بخاری برقی گرفتیم و...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه بابات باید حتما جشن عقد برا ما می گرفت جشن عقد رو با عروسی مقایسه می کنه به ما گفتن چهل تا مهمون بیارید فقط تو عروسی ما هفتاد تا با بدبختی و آبرو ریزی دعوت کردیم میگفتن خانواده عروس باید عقد بگیره مهموناشو خودش دعوت کنه و... بعد میره مدام تو نت سرچ میکنه من نمیدونم چرا تو این سایتها اینقدر چرت و پرت مینویسن میاره به من نشون میده هنوز بعد یکسال که نوشته پدر دختر یا جشن عقد میگیره یا نصف خرج عروسی رو میده دائما میگه بابات سر منو کلاه گذاشت نصف خرج عروسی رو پیچوند و...

میگه بابات باید خونش بودی  میبرد اون موقع که عقد بودیم چشم پزشکی عینکتو عوض می کرد بابات بابد دماغتو عمل میکرد باید دندوناتو درست میکرد و... الانم من حتی پولشم دستم بیاد کلی هم پول داشته باشم هیچوقت اینکارو نمیکردم چون اون باید میکرده و الانم اون باید بکنه کم و کاستی هاشو جبران کنه! اینم بگم وقتی با شوهرم نامزد کردم فقط ۱۸ سالم بود یعنی میگه تا زمان عروسیمون که ۲۱ سالم بود باید بابام اینکارا رو میکرد.

عزیزم این مسئله ای نیست ک به تنهایی حل کنی 

حتما از خانواده ها کمک بگیر 

احتمالا خیلی ب باباش گیر دادی اونم میدونع حقیقتو ولی واسه این ک تنهایی احساس بد نداشته باشه میخواد تورم آزار بده

حتما اول ب خانواده خودش بگو بگو بیکازه پول نداریم و فلان بگو اگر شما نتونید مشکل مارو حل کنید از بابام میخوام وارد بشه اونوقت دیگ حرمتا شکسته میشه

تو دوران عقدم میگفت همه چیز تو باید بابات انجام بده چون تو تو خونه ی باباتی 

من میگفتم یعنی من که زن عقد دائمتم اسمی که تو شناسنامه اته و اسم تو که تو شناسنامه منه تو هیچ مسئولیت و تعلق خاطری به من نداری انگار نه انگار نمیگم تو باید خرجمو بدی و بابام نباید هیچ کاری کنه و...

ولی اینجور که تو میگه همه کار حتما بابات باید برات بکنه و هیچ کاری نمیکنی و... درست نیست یه فرقی بین منه مجرد و منه متاهل حتی عقد کرده باید باشه به هر حال تو بی ربط به من نیستی که بگی تو به من هیچ ربطی نداری من زنتم.

هیییچی کلا توقع داشت از من یکبار باهم رفتیم من کتاب زبان میخواستم بابام بردمون گذاشت دم کتاب فروشی پول هم داشتم بابام داده بود که کتاب بخرم یکسال بود عقد بودیم کتابا رو خریدم و میخواستیم برگردیم میخواست پول اسنپو از پولی که بابا داده حساب کنیم!خیلی بدم اومد به عنوان یک مرد همچین حرکتی کرد و کلا داستان شد و حق به جانب هم بود تازه و... خلاصه اینجوری بود.

میگه چرا بابات اون موقع برای من یک سال و نیم پیش عروسیمون چرا کت شلوار هشت میلیونی خرید(درحالی که میدونست بابام چقدررر دستش دم عروسی تو جریان جهیزیه و... خالی شده) خود پدرم برای عروسی دخترش نتونست لباس بخره...

میگه چرا کفش و کت و شلوار لوکس نخریدن برای من اون موقع ما دو میلیون و خورده ای پول کفش دادیم کفش پنج میلیونی شش میلیونی مثلا میگه باید میخریدن.

بعد با مامان و بابای من برداشته و عین دشمن عین ادمای عوضی و بد درموردشون حرف میزنه!!!!

اونا در عمل هیچ کاری نکردن کلی هم بخاطر ما زحمت کشیدن صدشونو گذاشتن کلی جاها هم چشم پوشی کردن حتی از یه سری چیزا بعد اون ازشون یه دشمن بزرگ ساخته

بهترین شب یلدایی رو برام اوردن مامان و بابام برام گوشی اخرین مدل خریدن میگفت وظیفشون بوده گوشیتو که دو سه سال تو خونشون داشتی عوض کنن اومدن جای کادو دادن باید جدا طلا میدادن و...

میگه انقدر بیشعور بودن برای من یه پیزهن هدیه نیاوردن!!!میگم بابا عرفه برای دختر یلدایی میارن خوراکی و هدیه و... بعد وقتی دود از سرم بلند میشه که به خانوادم به ناحق با پر توقعی میگه بیشعور و داد میزنم میگم تو حق نداری به خانوادم توهین کنی و بسه و... میگه تو وحشی و بی ابرویی (بعد به قومیتمون اشاره میکنه میگه فلان جاییا وحشی ان و... شما همتون همینید و...)

خسته شدم بخدا 

همیشه پدر و مادر من عالی(خصوصا در حد توان خودشون) پیش میرن و اون یه جوری طلبکاره که بیا و ببین پدر و مادر من تو هر زمینه ای چند برابر اکثریت مردم کار کردن ولی شوهرم همش میگه باید ال میکردن بل می کردن و...

دیگه خسته شدم

عزیزم این مسئله ای نیست ک به تنهایی حل کنی حتما از خانواده ها کمک بگیر احتمالا خیلی ب باباش گیر دادی ...

اتفاقا اصلا به باباش گیر ندادم که وضعم اینه

بچه ها تو رو خدا نظر بدین

لطفا 

الانم گیر داده به این مسئله 

من دانشگاه بودم 

توی این مدت جای کار مفید رفته بعد یکسال و نیم سرچ کرده در مورد این چیزا و به من میگه بابات یا باید جشن عقد (بزرگ) میگرفت یا باید پول نصف عروسی رو میداد...

همش فکر میکنه بابای من چند ده میلیون پیچونده

شما بگید اخه کجا اینجوریه؟!هرچی هم میگم میگه سرچ کردم تو سایتا الکی نمینویسه و...

و یه چیزی که خیلی جدیدا گیر داده اینه که یخچال تلوزیون لباسشویی و فرش(نصف نصف) ما تو خواستگاری تعیین کردیم میگه تو این دوره زمونه دیگه همه جهازو خود دخترا میگیرن کسی نمیاد بگه اینا رو هم داماد بگیره وقتی تو این اوضاع اقتصادی اومده دخترشونو گرفته

اینم بگم که بدبخت بیچاره هم نیستن باباش خیر سرش سرمایه دار چندتا آپارتمان و... داره!!!!!!

توی خواستگاری هم موقع مهریه باباش چندبار گفته بود تو مثل دخترمی و... نه ما چیزی برای مهریه عنوان کردیم نه اونها...

بعد من بدون اینکه بدونم حتی چقدره مهریه خواهرش اینقدر بی چشمداشت و صاف و ساده، گفتم منم مثل دختر شما شمام مثل پدر من هرچه که شما برای دخترت صلاح دیدی ندونسته همون... مهریه خواهرش ۲۱۴ تا بود.بعد میگه بابات تور پهن کرده بود کی الان مهریه اینقدری تعیین می کنه و... 

میگم بابا همه دخترا مهریه تعیین می کنن و خیلیا ۵۱۴ تا یا سن تولدشون میگیرن حتی یا مثلا خیلیا تو همین رنج ۱۱۴ تا ۲۱۴ تعیین می کنن اصلا ما الان داریم باهم زندگی عادیمونو میکنیم یه روز عادی چرا اینو میای میگی یهو و همینجوری همش بحث درست میکنه!!!

با خووم میگم گاهی مگه من بدبخت بیچاره ام یا عیب کرده و مونده بودم که باید بابت مهریه نداشته باشم باید بابام خرج کارای پزشکی و... با اینکه ازدواج کردم باید بابام جشن عقد میگرفت حسابی یا نصف خرج عروسی رو میدادد و...

اونم چی !!! یک مهریه نه چندان سنگین یه مهریه نمیگم پایین بلکه معمولی اونم نه به تعیین خودم به اون شکل که ما تعیین کردیم.... 

در حالت عادی خیلی خوبه ها اما انگار جن میگیرتش!برای همینه که تو سردرگمی موندم

بچه ها تو رو خدا نظر بدینلطفا

اشتباه ازطرف شما بوده

برای هرکسی به اندازه، شان اجتماعی که داره(کار،خونه، ماشین،مسولیت پذیری)

باید برخورد میکردید

پاشدی، بایک فرد بیکارازدواج کردی، فکرکرده،  رو دست خانواده ات مونده بودی، این همه هم پدر ومادرت عزت برات گذاشتن، این آقا هوا برش داشته، متوقع شده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2790
2778
2791
2779
2792