2777
2789
عنوان

عکس رنگی

135 بازدید | 9 پست

دوستان عکس رنگی تاخیر در پری میاره؟ ماه پیش دادم هنوز پری نشدم 7روز از موعد پریودیم گذشته ازمایش بارداری هم منفی

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

سلام عزیزم  ممکنه تاثیر جزیی بزاره ولی در اکثر آدما تاثیری در زمان پریود نداره احتمالن هورمونها بهم ریخته اگه مطمینی باردار نیستی پروژسترون بزن

تویی که دنبالشمو-گرفتی آرامشمو-نمیشنوی خواهشمو-برس به دادم/کجایی که گیره دلم-همینه تقدیر دلم-نباشی میمیره دلم-برس به دادم ...
سلام عزیزم  ممکنه تاثیر جزیی بزاره ولی در اکثر آدما تاثیری در زمان پریود نداره احتمالن هورمونها ...

من عکس دادم همون موقع هم خونریزی نگرفتم.. عفونت و کیست و هیچی هم ندارم اخه دوهفته پیش چکاب بودم اصلا گیچ شدم..ازمایشگاه گفت احتمالا لقاح دیرتشکیل شده و بارداری ولی ازمایش نشون نده ولی من میگم همچین چیزی امکان نداره...اولین بارمم هست تاخیر انداختم..این امپول باید از داروخانه بگیرم یا اینکه اول باید دکتر تجویزکنه؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم صبر کن شاید واقعا بارداری.

نمیدونم والا بعضیا بهم گفتن بعداز20روزتاخیر نشون داده بارداریشون بلاتکلیفی داره اذیتم میکنه😢

منم تاخییری نداشتم عزیزم شاید خدا خواسوه و بارداری 

حالا ماها اینهمه پری شدیم چی شد؟

یکماه هم چندروز دیر بشی.

نگران نشو امپول نزن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
منم تاخییری نداشتم عزیزم شاید خدا خواسوه و بارداری  حالا ماها اینهمه پری شدیم چی شد؟ یکماه هم ...

نه باردارنیستم ازمایش دادم منفی... من بارداری تو خواب هم نمیبینم😔

نه باردارنیستم ازمایش دادم منفی... من بارداری تو خواب هم نمیبینم😔

اینجوری نگو عزیزم.ماها هممون یه نی نی رو از خدا طلب داریم حالاهروقت خودش بخواد بهمون میدده.بیخیال باش.منم امروز پری شدم و تمااام

اینجوری نگو عزیزم.ماها هممون یه نی نی رو از خدا طلب داریم حالاهروقت خودش بخواد بهمون میدده.بیخیال با ...

انشاالله به زودی حاجت دلتو میگیری... چندماه اقدامی؟ ازمایش انجام دادی

انشاالله به زودی حاجت دلتو میگیری... چندماه اقدامی؟ ازمایش انجام دادی

18مااااه

همه کار کردیم حتی ای یو ای

خودم خوبم.شوهرم خیییلی کم مشکل داشت که حل شد ولی دیگه ج نگرفتیم.دیگه پیگیرشم نیستیم.

ممنونم ازت گلم ایشاالله ت هم دلت شاد بشه بزودی