2777
2789

من از جیب همسرم قرص ترامادول۲۲۵ پیدا کردم سر این موضم باهاش دعوا کردم ولی اصلا گردن نمیگیره میگه مال من نیستش به همه چی قسم میخوره میگه مال من نیست منم الان موندم واقعا نمیدونم چیکار کنم حتی گفته ببر آزمایش منو ولی من دیگه بهش اعتماد ندارم حتی اگه ببرمش آزمایش بهش اعتماد ندارم دیگه از اونروز کلا شبو روز ندارم دیگه  من باید چیکار کنم به نظرتون ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین 😔

اسی من موقع عقدم قرص از جیب شوهرم پیدا کردم گفتم برا چیته گفت برا کفترهامه سه تا دونه کفتر تو قفس داشتن اون موقع من احمقم باور کردم البته ۱۴سال میگزره از ازدواجمون و خداروشکر اصلاااا اهل این چیزا نیست

[QUOTE=362975162]اسی من موقع عقدم قرص از جیب شوهرم پیدا کردم گفتم برا چیته گفت برا کفترهامه سه تا دونه کفتر تو قفس دا ...[/QUOTEمن خیلی نگرانم به نظرت  چیکار کنم ؟ تازگیا یکمم بهش شک کرده بودم تازه قرصی که پیدا کردمم دوزش خیلی بالاست 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان