2777
2789
عنوان

معلمم و از دست خانواده ها خسته شدم

1939 بازدید | 63 پست

دبیر ریاضی هستم 

باور کنید تک تک سوالات کتاب رو تا حالا حل کردم یعنی سوالی نیست که حل نکرده باشم 

درس رو تا سه بار هم توضیح میدم بیشتر بخوام توضیح بدم وقت کم میارم و به بودجه بندی نمی‌رسم 

تا حالا هیچ دانش آموزی رو دفتر نفرستادم و کلا بی احترامی نکردم 

تمرین های کتاب ریاضی متوسطه اول رو دانش آموز باید خونه حل کنه و بعد بیاد مدرسه رفع اشکال کنه 

چند تا دانش آموز دارم که خانواده هاشون اعتراض دارن که حتی تمرین هم معلم باید خودش حل کنه ، بچه ما تکلیف نباید داشته باشه 

یا میگن معلم سرکلاس اصلا چرا باید بشینه حتی برای چند دقیقه باید دائم بالا سر بچه های ما باشه ، یا میگن چرا معلم از دانش آموز ها میخواد درس رو توضیح بدن استرس میگیرن بچه های ما و ...

می‌خوام رویه رو عوض کنم و بهشون سخت بگیرم حس میکنم لیاقت ندارن آنقدر خودمو بکشم براشون 

بیخود کردن چه حقی دارن تو کار معلم دخالت کنن 

روش تدریس شماست و اینطور صلاح می‌بینید می‌بینید یکی چه ربطی داره!؟ 

والا منم معلمم ولی اجازه نمیدم کسی تو کارم دخالت کنه 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کاری که فکر می‌کنی درسته رو انجام بده

بنظرم چیزایی ک تا الان انجام میدادید لطف نبوده که بخواین از این به بعد انجام ندین هر معلمی باید اینکارو بکنه 

ولی خب نسبت به حرفای والدین ناآگاه بی تفاوت باشین 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بیخود کردن چه حقی دارن تو کار معلم دخالت کنن روش تدریس شماست و اینطور صلاح می‌بینید می‌بینید یکی چه ...

چند ساله درس میدم امسال واقعا نوبرن

انگار بچه ابتدایی هستن انتظار دارن من تو پایه هشتم یا نهم برگردم ابتدایی درس بدم 

گاهی توضیح میدم خیلی کم اما نمیشه که برگردم کل شو درس بدم

عزیزم درک میکنم، اتفاقا برای منم پیش اومده

درک نمیکنن شما یکی دوتا بچه دارید ما با چهل نفر باید سرو کله بزنیم

مدیرم حرف خوبی زد

گفت همه آدما فرهنگ ندارن

ما باید سالها با اینا سر و کله بزنیم

خودتو قوی کن و جدی باش

کاربر قدیمی