2777
2789
عنوان

نازایی

111 بازدید | 24 پست

بچه ها من از نازا بودن میترسم چون هم من هم شوهرم خیلی بچه دوست داریم 🥺 چرا بعضی ها نازا میشن؟ من خودم پریودام همیشه منظم و دقیقه و تاحالا مشکلی نداشتم بنظرتون باردار میشم؟😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره چرا نشی..من با پریود نامنظم سریع باردار شدم تازه میگفتن بچه دار نمیشی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اگ تا یکسال باردار نشی نازایی به حساب میاد بعدم نازایی بعضیا ربطی به پریودی نداره ممکنه از شوهرت باشه یا از خودت چیز دیگ باشه انشالله که چیزی نیس برو پیش متخصص زنان از خودتو شوهر ازمایش میگیره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

منم میترسم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم ، می‌خوام سکته کنم

همش الکیه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

میشی

فقط هر دو هفته یبار اینا قلیون میکشم ترسم از اینه 

شوهرم که هروز میکشه 

بنظرتون تاثیر داره؟

من تصمیم جدی گرفتم ک ترک کنم ولی شوهرم نمیتونه 

فامیلمونم داشت ، آخر با ای وی اف باردار شد

منم داشتم و با اقدام اول باردار شدم اصلا نترس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز