2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 24 پست
اخه میگن از هر هشت تا زن یکیشون نازاست😕 خیلی آمار زیادیه

حالا تو خودتو نازا فرض نکن چیزی نمیشه..چند وقته اقدامی؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من هر ماه پریود میشم فقط یک هفته تا ده روز عقب نینداختم یبار 20 روز شد عقب انداختنم رفتم سونو دادم د ...

عع متاهلی؟؟؟ من برات دعا میکنم عشقم ایشالا ک خوب میشی و راحت باردار میشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نازایی که نشونه و علامت نداره مگه اینکه کلا پریود نشی....من ۱۴ساله نازایی دارم ، پریودمم سرموقعس، تنبلی هم ندارم ولی بجاش سیستم ایمنیم نقص داره و اجازه بارداری بهم نمیده ....

لطفا بهش فکر نکن و اصلا هم نترس که میشی مثل من ، انگار کاملا جذبش کردم ....از بچگی یکی بهم میگفت تو باردار نمیشی و واقعا هم همون شد 😬

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
واقعا، خداروشکر🥲🫂

فدات❤...فقط بخاطر این بود ک بیخیال بودم و واسم مهم نبود بشه یا نشه هرچی عجول تر باشی دیر تر باردار میشی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

حالا تو خودتو نازا فرض نکن چیزی نمیشه..چند وقته اقدامی؟

هیچی😂 تاحالا اقدام جدی نداشتیم فقط میترسم اگ اقدام کنم نشه 

چند وقت طول میکشه از وقتی اقدام میکنم تا باردار بشم؟

هیچی😂 تاحالا اقدام جدی نداشتیم فقط میترسم اگ اقدام کنم نشه چند وقت طول میکشه از وقتی اقدام میکنم تا ...

میزنمتا😂😂😂..اگه بیخیال باشی زود حتی ماه اول ولی اگه پیگیر باشی شاید اصلا نشه نیم ساعت قبل اعدام شوهرت قهوه بخوره ک تحرک اسپرم بره بالا موز هم هرروز بخورید..تخم مرغ محلی..عسل طبیعی واسه تقویت رحم و تخمدان عالیع

میزنمتا😂😂😂..اگه بیخیال باشی زود حتی ماه اول ولی اگه پیگیر باشی شاید اصلا نشه نیم ساعت قبل اعدام ش ...

خب خداروشکر

مرسی😁 پس خودمو میزنم ب بیخیالی 

خب خداروشکرمرسی😁 پس خودمو میزنم ب بیخیالی

فدات موفق باشی😁❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز