2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست
اخه میگن از هر هشت تا زن یکیشون نازاست😕 خیلی آمار زیادیه

حالا تو خودتو نازا فرض نکن چیزی نمیشه..چند وقته اقدامی؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من هر ماه پریود میشم فقط یک هفته تا ده روز عقب نینداختم یبار 20 روز شد عقب انداختنم رفتم سونو دادم د ...

عع متاهلی؟؟؟ من برات دعا میکنم عشقم ایشالا ک خوب میشی و راحت باردار میشی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نازایی که نشونه و علامت نداره مگه اینکه کلا پریود نشی....من ۱۴ساله نازایی دارم ، پریودمم سرموقعس، تنبلی هم ندارم ولی بجاش سیستم ایمنیم نقص داره و اجازه بارداری بهم نمیده ....

لطفا بهش فکر نکن و اصلا هم نترس که میشی مثل من ، انگار کاملا جذبش کردم ....از بچگی یکی بهم میگفت تو باردار نمیشی و واقعا هم همون شد 😬

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
واقعا، خداروشکر🥲🫂

فدات❤...فقط بخاطر این بود ک بیخیال بودم و واسم مهم نبود بشه یا نشه هرچی عجول تر باشی دیر تر باردار میشی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

حالا تو خودتو نازا فرض نکن چیزی نمیشه..چند وقته اقدامی؟

هیچی😂 تاحالا اقدام جدی نداشتیم فقط میترسم اگ اقدام کنم نشه 

چند وقت طول میکشه از وقتی اقدام میکنم تا باردار بشم؟

هیچی😂 تاحالا اقدام جدی نداشتیم فقط میترسم اگ اقدام کنم نشه چند وقت طول میکشه از وقتی اقدام میکنم تا ...

میزنمتا😂😂😂..اگه بیخیال باشی زود حتی ماه اول ولی اگه پیگیر باشی شاید اصلا نشه نیم ساعت قبل اعدام شوهرت قهوه بخوره ک تحرک اسپرم بره بالا موز هم هرروز بخورید..تخم مرغ محلی..عسل طبیعی واسه تقویت رحم و تخمدان عالیع

میزنمتا😂😂😂..اگه بیخیال باشی زود حتی ماه اول ولی اگه پیگیر باشی شاید اصلا نشه نیم ساعت قبل اعدام ش ...

خب خداروشکر

مرسی😁 پس خودمو میزنم ب بیخیالی 

خب خداروشکرمرسی😁 پس خودمو میزنم ب بیخیالی

فدات موفق باشی😁❤