2777
2789
عنوان

نماز با بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 36 پست
خب همینجور که برا مهمونی رفتن از قبل بچه‌ها رو آماده میکنیمقبل ناهار و شام اول بچه‌ها رو سیر میکنیمق ...

سلامت باشید

بله دیگه چاره ای ندارم تا بزرگ بشن سعی میکنم کنار بیام با این قضیه

بچه منم تو بغل آرومه رو زمین گریه میکنه از این به بعد باید همینکارو بکنم ممنون که یادم دادین ❤

عزیز نمازت رو حداقلی بخون

یعنی ذکر رکوع و سجده یه بار بگو، قنوت رو بعد نماز بگو، تسبیحات رو یه بار بگو، 3تا سلام آخر رو فقط آخریش رو بگو

در ضمن درسته اول وقت خیلی خوبه

ولی مثلا تا یه ساعت و خرده اینا بعداز اذان ظهر، هنوز وقت فضیلت نماز ظهر هست و ثواب زیاد داره

همینطور وقت فضیلت نماز عصر که فکرکنم حدودا دو سه ساعت بعد اذان ظهر هست

نذار شیطون ناامید کنه و فکرکن ثواب نداره یا نمی‌چسبد و... حتی اگه شد آخروقت ولی بخون

بزنی نت اوقات فضیلت نمازها رو میاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خوب مال من خواب روزشون خیلی کمه وقتی هم بیدارن یا گریه میکنن یا بهونه میگیرن یک لحظه آرامش ندارن

من دخترم بهونه گیره خیلی دیگه وقتی که بیداره چادر با مهر میدم باهم نماز میخونیم وقتی که داداشش بیداره بهش سیبی نارنگی میدم سرگرمش میکنم که منم نمازمو بخونم 😂

عزیز نمازت رو حداقلی بخونیعنی ذکر رکوع و سجده یه بار بگو، قنوت رو بعد نماز بگو، تسبیحات رو یه بار بگ ...

من نماز خیلی آروم میخونم حتی مستحبات رو هم رعایت میکنم اگه بتونم اینجوری بخونم خیلی خوب میشه ممنون یادم دادین❤

من دخترم بهونه گیره خیلی دیگه وقتی که بیداره چادر با مهر میدم باهم نماز میخونیم وقتی که داداشش بیدار ...

دختر منم علاقه داره میاد پیشم ولی وقتی حوصله نداره چادر از سرم میکشه میگه نخون بیا بازی

من نماز خیلی آروم میخونم حتی مستحبات رو هم رعایت میکنم اگه بتونم اینجوری بخونم خیلی خوب میشه ممنون ی ...

آره عزیز، نمازت رو وقتی بچه بهانه میکنه، اصطلاحا مخفف بخون، من خودم عجله داشته باشم، ذکر سمع الله لمن حمده رو هم نمیگم فقط قیام بعداز رکوع که واجبه رو انجام میدم، یه ثانیه مکث و گفتن الله اکبر و بعد میرم سجده