2777
2789
عنوان

نماز با بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه یکیشون چهار ماهشه وسط نماز شروع میکنه به گریه و کبود میشه مجبور میشم رکعت سوم نمازم بشکنم

بچه رو بغل کن خب مشکلی نداره اگر اون ترتیب و موالات نماز به هم نخوره و فاصله نیفته بین ارکان نماز ، نماز رو باطل نمیکنه من پسرم کوچیک بود فقط موقع سجده می‌ذاشتمش زمین بلند شدنی هم برمیداشتمش

بعد هم که بزرگتر شد روی کولم بود کلا 😁

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

واسه بچه ها خوراکی بذار و همون اول وقت بخون یا موقع نماز خوندن یه کیسه اسباب بازی بذار جایی که در دس ...

سعی میکنم ولی بیشتر وقتا حواسم پرت میشه دیگه نمازم با حضور قلب نیست 

سعی میکنم ولی بیشتر وقتا حواسم پرت میشه دیگه نمازم با حضور قلب نیست

عزیزم روایت هست پیامبر عزیز مون وقتی صدای گریه بچه رو توی صف های نماز می‌شنید نمازش رو سریعتر میخوند که مادر اون بچه بتونه زودتر به بچه رسیدگی کنه روان بچه مهم تره گلم افکارت رو وسواسی نکن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه رو بغل کن خب مشکلی نداره اگر اون ترتیب و موالات نماز به هم نخوره و فاصله نیفته بین ارکان نماز ، ...

بچه منم تو بغل آرومه رو زمین گریه میکنه از این به بعد باید همینکارو بکنم ممنون که یادم دادین ❤

خدا حفظشون کنه شما هم سخته نماز خوندن براتون؟ بچه های من یک ریز غر میزنن

۴ماهشه پسرم وقتی که بیداره میره ری شکم واسش جغجغه میدم خودش بازی میکنه 😂اگه دوتابچهام باهم بیدار باشن سعی میکنم نماز نخونم چونکه ممکنه دخترم واسه داداشش بزنه منتظر میمونم همسرم از سرکار برگرده بعد نمازمو میخونم 

عزیزم روایت هست پیامبر عزیز مون وقتی صدای گریه بچه رو توی صف های نماز می‌شنید نمازش رو سریعتر میخوند ...

بله درسته فک کنم چاره ای نیست تا بزرگ بشن مجبورم اینجوری بخونم

آخه یکیشون چهار ماهشه وسط نماز شروع میکنه به گریه و کبود میشه مجبور میشم رکعت سوم نمازم بشکنم

خب همینجور که برا مهمونی رفتن از قبل بچه‌ها رو آماده میکنیم

قبل ناهار و شام اول بچه‌ها رو سیر میکنیم

قبل اذان هم به بچه‌ها برس،کارهاشونو انجام بده،سرشون رو گرم کن.

بعدم این فکر و تلقین رو برا مدتی از ذهنت بیرون کن که اگه اول وقت نخونم دیگه نمیشه.بازم با تاخیر خوندن بهتر از قضا شدن هست.

عزیزم فقط حواست باشه بخاطر نماز اول وقت بچه‌هاتو‌ اذیت نکنی،سرزنشی،اخمی....اونوقت همیشه حس بدی به نماز پیدا میکنن.

خدا مراقب فرزندان و خوبیهاتون باشه ایشالله🌹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

۴ماهشه پسرم وقتی که بیداره میره ری شکم واسش جغجغه میدم خودش بازی میکنه 😂اگه دوتابچهام باهم بیدار با ...

چه خوب مال من خواب روزشون خیلی کمه وقتی هم بیدارن یا گریه میکنن یا بهونه میگیرن یک لحظه آرامش ندارن