2777
2789
عنوان

عشق واقعی

237 بازدید | 23 پست

به هرچیزی نمیگن عشق

واقعیت اینه که اصلا عشق قبل ازدواج وجود نداره🚶🏿‍♀️

(زور نزنین وجود نداره)

پس چیه اون؟ سه تا چیز میتونه باشه که دوتاش برای دخترا شایع تره

۱. دوست داشتن

۲. وابستگی

۳. هوس (این یکی واسه پسراست بیشتر)

وقتی ازدواج میکنی ۶ ماه تا سه سال هنوز عاشق نیستی، وابسته ای و دوستش داری. دوست داشتن از عاشق بودن خیلی ضعیف تره مثلا من خیلی بستنی کاکائویی دوست دارم ولی عاشق مامانمم.

تازه بعد سه سال عاشق میشی، تو آمریکا و انگلیس به این عشق میگن: عشق برنزی. اگه ده سال بگذره، میشه نقره ای اگه سی سال بگذره، میشه طلایی.

اگه عاشق نشدی بهش میگن تحمل کردن🤦🏿‍♀️

جالبه تو همون کشور ها به زندگی قبل سه سال عشق کاغذی میگن یعنی بیشترین طلاق ها برای این دوره‌ س. در حد یه کاغذ تعهد

و اینکه مرد یا زن عاشق، خیانت نمیکنه (:

سایت روانشناسی نوشته بود مرد زنشو دوست داشته باشه هم ممکنه خیانت کنه کمرنگ شدن عشق و مشکلات هم تاثیرداره ولی خب ذات هم مهمه ممکنه یکی زنشو دوست نداشته باشه خیانتم نکنه

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سایت روانشناسی نوشته بود مرد زنشو دوست داشته باشه هم ممکنه خیانت کنه کمرنگ شدن عشق و مشکلات هم تاثیر ...

من اینو تو یه مقاله خوندم که انگلیسی بود، نظر خودشون بود من فکر کردم به این ربط داره که طرف چشمو دلش سیر باشه ولی دیدم خب اینا که خیلی سیرن پس چرا خیانت میکنن که جواب شما تکمیلش کرد👍

عشق واقعی زمانی به وجود میاد که هر دو نفر مال هم 

و هر دو نفر از روانی، معنوی، متافیزیکی و... به رشد کافی رسیده باشه 

و بتونه به کل دنیا عشق بده اون هم عشق بی قید و شرط، اون موقع هست که عشق واقعی شروع به جوانه زدن می کنه 

وقتی رشد عشق واقعی شروع میشه می تونه قبل از ازدواج هم رخ بده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

😊 دانشجو ام عزیزم

ینی18سالته؟ منظور بدی نداشتم عزیزم خودم تو اون سن ها بودم همه چی برام رویایی قابل تعریف و تحلیل اصن ی دنیای دیگه بود و دنبال این داستانها اما بزرگسالی خیلی داستانش متفاوته

دنبال قاتل بروسلیازونا ک حرف کسی و قبول نمیکننسکوت

براوو😂👍

اره بیشتر به فضای رشته‌م ربط داره کلا اگه کسی جواب سوالمو داد که داد ولی اگه خودم تحقیق کنم دیگه خیلی کم پیش میاد نظرم عوض بشه

ینی18سالته؟ منظور بدی نداشتم عزیزم خودم تو اون سن ها بودم همه چی برام رویایی قابل تعریف و تحلیل اصن ...

نه عزیزم ۲۳ ام ولی درسته شاید ۳۰ سال که شدم اوضاع فرق کنه👍 فعلا که اینه

ینی18سالته؟ منظور بدی نداشتم عزیزم خودم تو اون سن ها بودم همه چی برام رویایی قابل تعریف و تحلیل اصن ...

دقیقا اسی هم کم سن و ساله هم مجرد 👌

اسی زیر ۲۵ سال یعنی بچه و کم سن و سال الان حتی اگ بگی من ۲۴ سالمه بااااازم بچه و کم سن و سال حساب میشی........ زیر ۳۰ سال یعنی از ۲۵ تا ۳۰  هم میشی کم سن و سال   ن بچه ی کم سن و سال متوجه شدی ؟؟؟؟ این و مایی میگیم ک ۳۰ رو رد کردیم 

.

دقیقا اسی هم کم سن و ساله هم مجرد 👌اسی زیر ۲۵ سال یعنی بچه و کم سن و سال الان حتی اگ بگی من ۲۴ سالم ...

تو سن ما نمیشه گفت بچس 

خواهر خودم بیستو چهاره بچش هشت ماهشه، از بچگی گذشته 

اما کم سن و سال به نسبت تجربه شما، بله درسته