2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 25 سالم هست...

ولی با عرض پوزش استارتر عزیز جوری تاپیک رو نوشتی و حرف های غیرمنطقی و غیرعلمی توش زیاد هست که فکر کردم بخدا 15 سالت هست!!!

در هر صورت از اونجا که ممکنه ناراحت بشی سکوت میکنیم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من 25 سالم هست...ولی با عرض پوزش استارتر عزیز جوری تاپیک رو نوشتی و حرف های غیرمنطقی و غیرعلمی توش ز ...

خب، مثل اینکه باید یه پرانتزی رو باز کنم😊

من همیشه این شکلی هستم و این حرفی که زدید رو خیلی زیاد شنیدم، اول یعنی تو دوران متوسطه اول، فکر میکردم این اقتضای سن نوجوونیه ولی وقتی این شخصیت همراه من تا الان اومده فهمیدم نه من واقعا اینم. 

برخلاف همه همسن و سالام من متفاوتم، هرکسی که منو میشناسه میدونه این، شخصیت منه. اینجا که مجازیه. در واقعیت تقریبا خیلی از آدمای اطرافم گفتن که تو یه آنشرلی واقعی هستی. من خودمم اینو کاملا درک میکنم و این شخصیتمو دوست دارم. بقیه وقتی با من هستن فکر میکنن تو رویا زندگی میکنن.

یعنی دنیا از دید من جور دیگه ایه واقعیت هارو می‌پذیرم اما همیشه سعی دارم تو زندگی خودم تغییرش بدم.

بنابرین، حرف شما و احساستون کاملا طبیعیه چون اولین نفری نیستید این حرفو می‌زنید. باور کنید من ناراحت نمیشم چون عادت کردم ممنونم از اینکه مودبانه حرفتون رو بیان کردید

خب، مثل اینکه باید یه پرانتزی رو باز کنم😊من همیشه این شکلی هستم و این حرفی که زدید رو خیلی زیاد شنی ...

خواهش میکنم دوست عزیز و مرسی که جبهه نگرفتید...

حقیقتا عقیده اتون منطقی و علمی نیست و پیشنهاد میکنم اگه مایلید کمی راجبش تحقیق بیشتری کنید چون برای آینده روابطتون هم بسیار خوب هست...

انشالله که هرچی عقیده دارید موفق باشید و واقعیت رو بهتر درک کنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خواهش میکنم دوست عزیز و مرسی که جبهه نگرفتید...حقیقتا عقیده اتون منطقی و علمی نیست و پیشنهاد میکنم ا ...

بله حتما، بازم ادامه میدم

واقعیت اینه که این عقیده من نیست، چون من هنوز عاشق نشدم که تجربیاتم رو بذارم، این براورد چندین مقاله ست که اکثرا انگلیسی‌ان.

اما برای من خلافش غیر منطقی تره. چون ۹۹.۹ درصد عشق های قبل و تو رابطه های معلق، به جدایی گریه و افسردگی ختم شده اگه به ازدواج رسیده باشه ترس از خیانت غالب میشه. خیلی ریسکه که روی ۰.۱ درصدش پافشاری کنیم

اما بازم ادامه میدم حالا یا نظرم عوض میشه یا دلیل محکم‌ترین خواهد شد