استارتر عزیز ازدواج ی مرحله الزامی از زندگی در یک سن خاص نیست تشکیل خانواده جدید هست حالا چه بچه ای قرار باشه دنیا بیاد چ قرار باشه بچه دار هم نشن و مسلما هم شرایط مادی و روحی نسبی لازم داره و هم بلوغ نسبی اجتماعی، عاطفی
و میدونیم ک تو سن خیلی کم واقعا بعیده یک نفر اینا رو داشته باشه ...تو سنین بیشتر هم بین آدم های مختلف این چیزا متفاوت میتونه باشه
بنابراین ازدواج خیلی زود ک کلا اشتباهه...گرچه بعضی جاها هنوز این رسم رسومات هست یا هم بعضی ها فکر میکنن ازدواج فقط ی پیوند قلبی عاطفی هرچی زودتر بهتر
واقعا برا منک جای تعجب طرف تا ۱۸سالگی سیمکارت ب اسم خودش نمتونه بگیره ولی ازدواح میتونه بکنه .....
خیلی زودش واقعا اشتباه حالا میدونم ی عده میریزن سرم میگن ک یکی تو۱۵سالگی عقل زن ۴۰ساله رو داره ، و ازین حرفا ...
این حرف مثل این میمونه ک بگیم ی بچه ۸ماهه میتونه مثل بچه ۳سالع رفتارکنه و همون توانایی ها رو. داره
درسته ک بلوغ عقلی اجتماعی تو آدم های مختلف متفاوت اما همه میدونیم سن خیلی کم واقعا معنایی نداره ...اره میتونه ازدواح کنه بچه هم بیاره ولی میدونیم چالش هاش برا اون آدم خیلی بیشتر از منافعش ...زمان قدیم فرق میکرد اون موقع این ی سنت اشتباه بود اون موقع حتی اگ نمیخاستن میساختن
ولی وقتی بخایم شرایط نرمال در نظر بگیریم مثلا از ۲۰ب بعد(دیگ ازدواج خیلی زود ۱۸ یا ۱۹)
خب هرکسی طبق اهدافش علایقش تصمیم میگیره یکی دوست داره و فکر میکنه آماده ازدواج هست یکی هم ن ...و اینک هیچ وقت همه کفه های زندگی برای آدم ها نمتونه در تعادل باشه تو زندگی هرکسی تهش ی کفه ای بیشتر سنگینی میکنه آدم باید ببینه روحیات اهدافش ب کدوم میخوره ..الان خاله شما این میگه هزارتا آدم دیک هم میگن کاش بجا ۱۸ مثلا ۲۸شوهر کرده بودم یا کاش ب جا ۲۰سالگی ۳۰سالگی بچه میآوردم هرکدوم چالش ها ومزایای خودش داره
خاله شما اون تجربه رو نداشته شاید اگ برعکس بود و اونجور بود هم میگف ن کاش دیرتر مثلا بچه می آوردم نظر شخصی من اینک بچه تهش میرع پی سرنوشتش همینک آدم بتونه تاحدی از آب گل درش بیاره ک مستقل شه اوکی حالا من وقتی ۶۰سالم باشه بچم ۳۰سالش باشع یا ۴۰سالش یا ۲۰سالش باشع اون ی آدم مستقل برا خودش ...من اون موقع پر حسرت نباشم واون بچه رو مقصر حسرتم ندونم برام مهمتر
ولی یکی مثل من فکر نمیکنه
منشا این تفاوت ها هم روحیات مختلف آدم هاست آدم ها نیازشون ب بقا آزادی و دوست داشته شدن و محبت کردن یکسان نیس