2789
عنوان

خالم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 83 پست
شما که میگی مادرتد۲۷سالگی و خالت تو۳۳سالگی ازدواج کردهکجاش سن کم بوده؟؟؟؟!!!!

الان تو سن کم اکثرا ازدواج میکنن 

دخترای فامیلمون نمیدونم چرا اینجور شده 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درعوضش پیری راحتی داشت نه الان بچه کوچبک که هی لج میکنه جیش نمیکنه 😂😂😁

بعضی آدما فقط دوست دارن و بلدن نق بزنن و شاکی باشن  خالت هم از همون دستس   

حالا اگر ۱۸ سالگی ۳ تا داشت می‌شست می‌گفت وای بچگی و جوونی نکردم 

حالا چه خبره ۳ تا بچه  تو هر سنی سخته  تو سن بالا که سختر

[QUOTE=362930072]الان تو سن کم اکثرا ازدواج میکنن دخترای فامیلمون نمیدونم چرا اینجور شده [/QUOTعجب

مثلا یکیشون ۱۳ عقده کرده عروس خالم ۱۴ 

یکی دیگه ۱۵ دوسال تو عقده یکی دیگه ۱۶ زایمانش امساله 

خود دختر خالم ۱۶ سالگی ازدواج کرد ۱۸ سالگی اولین بچشو بدنیا اورد

هیچ وقت خیال مادر از بچه ها راحت نیست همیشه ته دلش نگرانه این که دیگه بزرگ شد ولش کن برو حال کن هیچ ...

من که نگفتم کلا ولش کنه الان مثلا من بچه هامو تو خونه نمیتونم تنها بزارم می افتن به جون هم خونه رو به می ریزن انقدر که شلوغن اگر بزرگ بشن یا ازدواج میکنن یا سرکار میرن 

من میتونم تو اون تایمها واسه خودم باشم 

خیلی فرق میکنه خاله من هیجده سالگی عروسی کرد الان بچه هاش بزرگن یکیش سرکار میره یکیش دانشگاه میره خالم کل روز واسه خودشه .  دوستش دیر ازدواج کرد ده سال هم بعد ازدواجش  طول کشید تا بچه دار شن الان بچه داری میکنه چون سنش هم بالاست حال وحوصله بچه رو هم نداره سختی میکشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
بعضی آدما فقط دوست دارن و بلدن نق بزنن و شاکی باشن خالت هم از همون دستس حالا اگر ۱۸ سالگی ۳ تا دا ...

مامانم چون تک فرزندم راحت بود 

هم سن خالم بود من ۱۴ بودم 

من که نگفتم کلا ولش کنه الان مثلا من بچه هامو تو خونه نمیتونم تنها بزارم می افتن به جون هم خونه رو ب ...

از این نظرم ارهه

الان میتونه خوب تربیت کنه؟

بله 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

استارتر عزیز ازدواج ی مرحله الزامی از زندگی در یک سن خاص نیست تشکیل خانواده جدید هست حالا چه بچه ای قرار باشه دنیا بیاد چ قرار باشه بچه دار هم نشن و مسلما هم شرایط مادی و روحی نسبی لازم داره و هم بلوغ نسبی اجتماعی، عاطفی 

و میدونیم ک تو سن خیلی کم واقعا بعیده یک نفر اینا رو داشته باشه ...تو سنین بیشتر هم بین آدم های مختلف این چیزا متفاوت میتونه باشه 

بنابراین ازدواج خیلی زود ک کلا اشتباهه...‌گرچه بعضی جاها هنوز این رسم رسومات هست یا هم بعضی ها فکر میکنن ازدواج فقط ی پیوند قلبی عاطفی هرچی زودتر بهتر

واقعا برا منک جای تعجب طرف تا ۱۸سالگی سیمکارت ب اسم خودش‌ نمتونه بگیره ولی ازدواح میتونه بکنه .....

خیلی زودش واقعا اشتباه حالا میدونم ی عده میریزن سرم میگن ک یکی تو۱۵سالگی عقل زن ۴۰ساله رو داره ، و ازین حرفا ...

این حرف مثل این میمونه ک بگیم ی بچه ۸ماهه میتونه مثل بچه ۳سالع رفتارکنه و همون توانایی ها رو. داره 

درسته ک بلوغ عقلی اجتماعی تو آدم های مختلف متفاوت اما همه میدونیم سن خیلی کم واقعا معنایی نداره ...اره میتونه ازدواح کنه بچه هم بیاره ولی میدونیم چالش هاش برا اون آدم خیلی بیشتر از منافعش ...زمان قدیم فرق می‌کرد اون موقع این ی سنت اشتباه بود اون موقع حتی اگ نمیخاستن میساختن

ولی وقتی بخایم شرایط نرمال در نظر بگیریم مثلا از ۲۰ب بعد(دیگ ازدواج خیلی زود ۱۸ یا ۱۹)

خب هرکسی طبق اهدافش علایقش تصمیم میگیره یکی دوست داره و فکر میکنه آماده ازدواج هست یکی هم ن ...و اینک هیچ وقت همه کفه های زندگی برای آدم ها نمتونه در تعادل باشه تو زندگی هرکسی تهش ی کفه ای بیشتر سنگینی میکنه آدم باید ببینه روحیات اهدافش ب کدوم میخوره ..الان خاله شما این میگه هزارتا آدم دیک هم میگن کاش بجا ۱۸ مثلا ۲۸شوهر کرده بودم یا کاش ب جا ۲۰سالگی ۳۰سالگی بچه می‌آوردم هرکدوم چالش ها ومزایای خودش داره 

خاله شما اون تجربه رو نداشته شاید اگ برعکس بود و اونجور بود هم میگف ن کاش دیرتر مثلا بچه می آوردم نظر شخصی من اینک بچه تهش میرع پی سرنوشتش همینک آدم بتونه تاحدی از آب گل درش بیاره ک مستقل شه اوکی حالا من وقتی ۶۰سالم باشه بچم ۳۰سالش باشع یا ۴۰سالش یا ۲۰سالش  باشع اون ی آدم مستقل برا خودش ...من اون موقع پر حسرت نباشم واون بچه رو مقصر حسرتم ندونم برام مهمتر

ولی یکی مثل من فکر نمی‌کنه 

منشا این تفاوت ها هم روحیات مختلف آدم هاست آدم ها نیازشون ب بقا آزادی و دوست داشته شدن و محبت کردن یکسان نیس

خود مامانم ۲۷ سالگی ازدواج کرد

بیست وهفت هم خوبه من منظورم اینه که الان جدیدا میگن میخواییم سن بالا ازدواج کنیم سی سالگی به بعد خواستگارهاشون رو رد  این درست نیست وقتی خواستگار خوب داری به موقع ازدواج کنی بهتره

اونی که خواستگار نداره خب مجبوره ازدواج نکنه دست خودش هم نیست حتما حکمتی داره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نمیدونم میگفت اگه اینکارو میکردم نوه عروس داشتم اونارو تو ۱۳/۱۴ سالگی عروس میکردم

😂یا خدا چخبرع ینی اینک آدم زود بچه بیاره آنقدر ارزش داره ک از بچگی بدون طی کردن نوجوانی بپره تو بزرگسالی؟؟

اشتباهه 

ازدواج زیر ۱۸واقعا اشتباه دیگ خیلی زود ۱۸

تو همونی نبودی که اومدی تو تاپیک من گفتی اسی ۲۰ سالته زود ازدواج کردی من ۱۹ سالمه باب اسفنجی میبینم؟ ...

😂😂😁ذهنم درگیر نیست بابا حرفای خالم عجیبه 😂😂😁

حالا من ی چیزی میزارم کلی ذهنم بچگونس 

به چیزی مختلف فکر میکنه 

هرچی ذهنم میرسه میزارم 😂😂😁

😂یا خدا چخبرع ینی اینک آدم زود بچه بیاره آنقدر ارزش داره ک از بچگی بدون طی کردن نوجوانی بپره تو بزر ...

خب یدونه بچه تو ۳۰ سالگی بیار 

۴۲ بشی میشه ۱۲ 

دیگه سختی نداره