2789
عنوان

خالم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 83 پست
به نظرمن هم بین بیست تا بیست و پنج سالگی بهترین زمان ازدواجه بعد هم تا ازدواج کردی دوتا بچه با فاصله ...

خود مامانم ۲۷ سالگی ازدواج کرد

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خاله ات زاییدن رو با بچه تربیت کردن اشتباه گرفته، یه بچه ۱۳ ساله چطوری می تونه خوب بچه تربیت کنه آخه،

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اینقدر زود نه ها من الان ۲۲ تازه ازدواج کردم کلا زیر ۳۰ خدا کمک کنه میخواهم اون تعداد بچه داشته باشم

موافقم ..آدم زیر سی نهایت تا سی و دو اینا بیاره خوبه من خودم الان سی و سه سالم دوتا از بچه هام زیر سی سال دنیاآوردن این آخری امسال دنیااومد همش میگم کاش اینم زیر سی دنیااومده بود ..چون هم از نظر جسمی هم روانی هم برنامه زندگی زیر سی سال عالیه .ومن هنوز یکی دیگه ام دلم میخواد اما بدنم دیگه نمیکشه ...شاید چهار سال دیگه یکی آوردم البته شاید 

خاله ات زاییدن رو با بچه تربیت کردن اشتباه گرفته، یه بچه ۱۳ ساله چطوری می تونه خوب بچه تربیت کنه آخه ...

الان میتونه خوب تربیت کنه؟ 

هر چیزی تو زمان خودش خوبه نه دیر نه زود کودک همسری واقعا زیاد شده الان بچگی نکنی بری زیر بار مسئولیت ...

دیگه پشیمونه

به نظرمن هم بین بیست تا بیست و پنج سالگی بهترین زمان ازدواجه بعد هم تا ازدواج کردی دوتا بچه با فاصله ...

هیچ وقت خیال مادر از بچه ها راحت نیست همیشه ته دلش نگرانه این که دیگه بزرگ شد ولش کن برو حال کن هیچ وقت اتفاق نمیافته

یاخدادختر من الان ۱۳سالشه حتی فکر کردن به ازدواجش تو این سن هم مشمئزکنندست۱۳سالگی و ازدواج آخه؟؟؟؟؟؟ ...

دیگه ازدواج ما تو سن کمه

بین بیست تا سی عالی برای ازدواج و فرزند آوری ...البته اگه برنامه خاصی مثل اشتغال و تحصیل ندارین تا سی و پنج هم خوبه بچه آوردن ..تعداد بچه ایذه آل هم برای شخص خودم چهارتاست که تااینجا خدای مهربون سه تا بهم داده 

تو همونی نبودی که اومدی تو تاپیک من گفتی اسی ۲۰ سالته زود ازدواج کردی من ۱۹ سالمه باب اسفنجی میبینم؟😂

تاپیکاتو خوندم مشخصه دنبال ازدواجیا

حتا تو تاپیک منم گفتی کو خواستگار و خواستگار ندارم

اما باز از یه طرف میگفتی درس مهم تره

تو تاپیکات هم گاهی از ازدواج خوب میگی گاهی بد

عزیزم نیاز نیس انقد ذهنتو درگیر کنی که ازدواج خوبه یا بد یا اینکه ازدواج بکنی یا نه

کاملا بیخیال باش..زمانی که وقتش برسه خدا خودش تو دلت میندازه..صبر کن به موقعش آدم مناسب پیدا میشه و به موقعش آمادگیشو پیدا میکنی و ایشالا یه زندگی خوب و سالم تشکیل میدی