2789
عنوان

خالم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 83 پست
استارتر عزیز ازدواج ی مرحله الزامی از زندگی در یک سن خاص نیست تشکیل خانواده جدید هست حالا چه بچه ای ...

ممنونم از توضیحاتشون

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بیست وهفت هم خوبه من منظورم اینه که الان جدیدا میگن میخواییم سن بالا ازدواج کنیم سی سالگی به بعد خوا ...

اره اوکیه مادر من اون موقع درس میخوند سرکار میرفت برای همین دیر ازدواج کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیست وهفت هم خوبه من منظورم اینه که الان جدیدا میگن میخواییم سن بالا ازدواج کنیم سی سالگی به بعد خوا ...

نظر شخصی من اگ ادم ب شرایط و اهدافش بخوره از ۲۲ ب بعد آدم مناسبش ک میتونن باهم سازگار باشن و از هم خوششون میاد ببینه و کلا با ازدواج خودش اوکی هست ازدواح کنه خوبه

من خودم تا ۲۴سالگی خاستگار زیاد نداشتم 😃البته تا ۲۴و ۵ واینا کلا قصد ازدواج نداشتم

بعداز ۲۴سالگی خاستگارام خیلی بیشتر شدن خیلی هاشونم آدم های بدی نبودن ها حتی بعضیاشون وضع مالی خوبی داشتن و بقیه هم تعجب میکردن چرا میگم نه و قبول نمیکنم  ولی متفاوت بودیم مناسب هم نبودیم فکری شرایطی و...

😃اگ ن اگ خود خودش میومد از ۲۵ ب بعد 🤣پذیزاش میشدم 

و الان هم تازه وارد ۲۹سالگی شدم 

😃هروقت خود خودش بیاد ازدواج مبکنم نیومد هم دوست دارم مجرد بمونم تا ازدواجی ک ب دلم نیست.

تو همونی نبودی که اومدی تو تاپیک من گفتی اسی ۲۰ سالته زود ازدواج کردی من ۱۹ سالمه باب اسفنجی میبینم؟ ...

بشینم تا اسب سفید رویایمون بیاد 😂😁

نظر شخصی من اگ ادم ب شرایط و اهدافش بخوره از ۲۲ ب بعد آدم مناسبش ک میتونن باهم سازگار باشن و از هم خ ...

افرین بهت😂😂😁

خب یدونه بچه تو ۳۰ سالگی بیار ۴۲ بشی میشه ۱۲ دیگه سختی نداره

😁اینم خوبه اگ آدم شرایطش داشته باشه 

ولی من تازه شدم ۲۹😁و فعلا کسی را پذیرا نشدم 

دستم هم بند کارهای دیگ هست

😀همین الان هم با باباش آشنا شم تا آشنا شیم و پذیرش بشم و حداقل دوسالی از عروسی مون بگذره خودش چندسال طول میکشه تا ب مرحله بچه برسه

😅ولی اگ ازدواج کنم حتما دلم ی دونه بچه رو میخاد  البته ن همون اول دوسه سال بعد عروسی بیشتر اون فکر نکنم پسش بربیام

😁اینم خوبه اگ آدم شرایطش داشته باشه ولی من تازه شدم ۲۹😁و فعلا کسی را پذیرا نشدم دستم هم بند کارهای ...

بازم تو ۴۵ سالگی بچت ۱۲/۱۳ باشه اوکیه 

اینو بدون خدا خودش نیمه گمشدتو از قبل تعیین کردهخودش به وقتش میاد خیالت راحت😂

خدا همه رو جفت افریده جز ما 😂😂😂