2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

59 بازدید | 11 پست

نزدیک سالگرد فوت خالمه.. همیشه این موقع که میشه حتی اگه توجه نکنم انگار یه وزنه سنگینی روی قلبم گذاشتن

خدایا هیچ کارت بدون صلاح و مصلحت بنده هات نیست ولی اخه چه صلاح و مصلحتی توی یتیم کردن یه نوزاد وجود داشت💔

۹ سال گذشته و اون نوزاد الان میره مدرسه ولی یه بار هم مامانش نتونست بغلش کنه

ما که نمیدونیم چه خیر و صلاحی پشت از دست دادن خاله کوچیکمون بود ولی باز هم شکرت که حداقل یه یادگار ازش داریم

🤍.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری نگو ماه خیر و صلاح رو خیلی وقتا نمیتونیم بینیم 

و عسا آن تحبوا شیئا و هو شر لکم !

منم خیلی کوچولو بودم که بابام رو از دست دادم البته به اندازه دختر خالت نبودم و بدیش همین بود! همین که من بغل کردنش رو چشیدم و دیگه نمیتونستم فراموش کنم 

نه اونقدری بزرگ بودم که بتونم راحت با مسائل کنار بیام و نه اونقدری کوچولو بودم که نسبت به این مسائل بی درک باشم 

آخ که زخم خوردم عمیق آخ که تا ۶ ماه نفس تنگی ولم نمی‌کرد 

بهم میگفتن غصه نخور خدا اگه باباتو ازت گرفت ولی آینده ای برات میسازه که بیا و ببین میگفتم خاک تو سرم من آینده بدوم بابام میخوام چیکار اصلا بذار به گله گدایی بیفتم وقتی بابام نیست 

گذشت و گذشت بزرگ شدیم پیشرفت کردیم به جاهای خوب خوب رسیدیم و به این نتیجه رسیدم که درسته رفتن بابا داغ بود رو دلمون ولی به هرحال راه همه است و واقعا هم خدا عوضش خیلی چیزا بهم داد 

اینطوری نگو ماه خیر و صلاح رو خیلی وقتا نمیتونیم بینیم و عسا آن تحبوا شیئا و هو شر لکم !منم خیلی کوچ ...

میدونم عزیزم

خدا پدرتون رو بیامرزه عزیزم. انشالله عاقبت این بچه خیر باشه انقدر براش گریه میکنم که بعضی وقتا انگار اکسیژن ندارم

اون خالمون از اول پیش ماها بزرگ شده بود مثل خواهر بزرگتر بود برامون.. همش ۲۲ ۲۳ سالش بود خیلی داغش سنگین بود خیلی

از اول هم توی بدبختی بود، همه میزدن توی سرش

بمیرم براش. با اینکه اونموقع بچه بودم ولی به خدا هنوز صداش تو گوشمه، قیافه اش جلو چشمامه.. یه روز هم فراموشش نکردیم انگار هنوز داغش تازه اس💔

🤍.
میدونم عزیزمخدا پدرتون رو بیامرزه عزیزم. انشالله عاقبت این بچه خیر باشه انقدر براش گریه میکنم که بعض ...

قربونت برم مهربون واسه آرامش روحش دعا کن 

و واقعا همه‌ی آدما کم و بیش سختی هایی کشیدن در طول حیاتشون قرار نیست با نبش قبر کردن خاطرات تلخ گذشته حال خودت رو خراب کنی و روح اون رو هم آزار بدی

هیچکس تو زندگیش از حضرت زینب بیشتر مصیبت نکشید

من وقتایی که احساس بدبختی میکنم خودم رو با حضرت زینب مقایسه میکنم میگم و به خودم میگم اصلا قابل مقایسه هستیم؟ پس دیگه ساکت شو و نگو من بدبختم...

قربونت برم مهربون واسه آرامش روحش دعا کن و واقعا همه‌ی آدما کم و بیش سختی هایی کشیدن در طول حیاتشون ...

من که نمیگم من بدبختم.. میگم اون خالم خیلی سختی و بدبختی کشید. تازه داشت به خوشی میوفتاد که اون اتفاق براش افتاد

حضرت زینب جای خودش رو داره، قطعا هیچکس نمیتونه یه لحظه هم سختی هاشون رو تحمل کنه ولی خب هرکسی توانی داره

اون بچه هم تازه فهمیده مادرش فوت کرده، همش خودشو با بقیه مقایسه میکنه دلمون خون میشه. به خدا کاری هم از دستمون برنمیاد براش بکنیم. نهایتش بتونه آخر هفته ها بیاریمش خونمون ببریمش بیرون و خرید و شهربازی.. اونم چون موقته انگار بیشتر اذیت میشه💔

🤍.
قربونت برم شما هوای بچه رو داشته باشید اینقدر هم غصه نخور تمرکزت رو بچه باشه

خدانکنه

مادر که نداره، پدرشم معتاده معلوم نیست کدوم گوریه.. همش زیر دست مادربزرگ و زنعمو هاشه... به خدا ما هم شرایط نگه داری نداریم که بیاریمش پیش خودمون وگرنه دلمون داره براش پر میکشه😭

🤍.