2777
2789
عنوان

بیزارم

121 بازدید | 14 پست

فقط بهم نپرید من بیزارم از خونواده ام حوصلشونو ندارم هرکدوم یه مشکلی دارن مامان و خواهرم مثل عهد بوق فکر و رفتار میکنن مامانم که کلا بی دست و پاست از انور داداشم افسرده است همشون افسردن دوست ندارم زیاد باهاشون وقت بگذرونم حالمو بهم میزنن😭😭از اونطرفم خودم تنهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریدن نداره که خودت بیشتر از همه اذیتی.

اما هرچی باشن خانوادت هستن سعی کن بری بیرون دوست های خوب پیدا کنی باهاشون وقت بگذرونی اگرم میتونی به خانوادت کمک کن حالشون بهتر باشه.

درمورد مشکلات خانوادت و خودت هم پیش کسی نگو بنظرم

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

فکر کردم سنت کمه. اخه ممکنه توی نوجوونی آدم ازینجور احساسات داشته باشه. اما میبینم تجربه داری. فقط میتونم بگم بیشتر ادم ها نسبت به ادمهای مهم زندگیشون احساسات ضد و نقیض دارن. اکثرمون در عین حال که دوسشون داریم ممکنه با بعضی اخلاقا و رفتاراشون موافق نباشیم یا حتی از اون اخلاق ها متنفر باشیم. مهمه اینه برایند این احساسات چیه. اگر خودت افسرده نیستی که بهشون بدبینانه نگاه کنی خب بهتره کمی ازشون فاصله بگیری تا ارامش بیشتری داشته باشی

فکر کردم سنت کمه. اخه ممکنه توی نوجوونی آدم ازینجور احساسات داشته باشه. اما میبینم تجربه داری. فقط م ...

ببین حوصله مادرمو ندارم کاراش رو مخمه خرفت شده و در عین حال خیلیییی مظلوم و بی دست وپاست یه چیزای احمقانه ای براش مهمه که دستمم نمیکشه ازشون بعد برای اینکه حس زندگی کنه همش تو نقش مادری خودش فرو رفته در واقع هیچ نقشی غیراز این الان نداره و این منو کلافه کرده

سنش خیلی زیاد هم نیست. اون بنده خدا هم بخاطر تربیت خونواده ش و شرایطی که توی زندگی داشته شخصیتش اینجوری شکل گرفته. به این فکر کن اونم ناآگاهانه خیلی رفتارها رو میکنه

سنش خیلی زیاد هم نیست. اون بنده خدا هم بخاطر تربیت خونواده ش و شرایطی که توی زندگی داشته شخصیتش اینج ...

اره ولی منم مشکلات خودمو دارم حوصلشونو ندارم مخصوصا اینکه تو مشکلاتی که الان دارم خودشونم خیلی دخیل بودن