2777
2789
عنوان

بعد از ازدواج عشقتونو فراموش کردین

508 بازدید | 46 پست

سه سال باکسی از فامیل تو رابطه بودم خیلی همو دوست داشتیم هرچب منو پسره تلاش کردیم  پسره التماس بابامو کرد گریه کرد بابام بهش گفت دست خودم نیست حالم بد میشه میبینمت خانوادم راضی نشدن چون سطح فرهنگی خانوادشون از ما پایینتر بود منم ۷ ماهه کات کردم  ولی تو این ۷ ماه هراز گاهی حال همو میپرسیدیم  حالا خاستگار دارم از فامیل ک خانوادم راضین ولی من هنوز دلم پیش اونه میترسم بعد ازدواج بدتر بشه حالم 

چه شرایط سختی

ی لحظه قلبم درد گرفت .......

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرشبم گریه هست نمیدونم چیکار کنم فراموشس کنم نمبدونم خبر ازدواجمو بشنوه ج حالی میشه

درکت میکنم 🥲🥲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

وقتی دلت پیش کس دیگه هست لطفا به خودت زمان بده تا خوب شی یا برو مشاور. توی رابطه جدید نرو کمی صبرکن

خانوادم عجله دارم همش میگن همین خوبه همینو انتخاب کن میترسن ک اخر باهمون ازوواج کنم براهمین میخان ک زودتر شوهر کنن 

سال ها گذشته ولی یه ثانیه ام از فکرم بیرون نرفته💔تروخداااا تروجونه عزیزم اگه تو فکرته ازدواج نکن دا ...

من حتی بابام ب عموم گفته اگر ی روزی من مردم  رها مجرد بود نذار فلانی بیاد خاستکاری تنم تو قبر میلرزه تو  جلوشو بگیر در این حده 

واقعا همش شوهرتو با عشق سایقت مقایسه میکنی؟

مقایسه؟

هر حرکتی میکنه هر کاری میکنه میگم اگه اون بود چی میشد

جایی بریم میگم اگه اون بود بیشتر خوش میگذشت

اگه دستمو بگیره میگم اگه الان اون دستمو‌میگرفت شاید خوشحال تر بودم

وقتی رابطه داریم‌میگم اگه اون بود چی میشد

وقتی نگاش میکنم میگم اگه اون پیشم بود شاید ادم شاد تری‌بودم💔🥲

خانوادم عجله دارم همش میگن همین خوبه همینو انتخاب کن میترسن ک اخر باهمون ازوواج کنم براهمین میخان ک ...

عزیزم تو قراره زندگی کنی

دیگه خانوادت همراهتوننیستنا

فقط خودت میمونی و همسرت

اگه امادگیشو نداری حتما برو مشاور