2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره اکسپلورشو ببینم

251 بازدید | 19 پست

شوهرم اکسپلورش پر از فیلم و عکسای زنا خ.. ،.کو..... لخ...ت

قبلا بهش تذکر دادم چند بار خوب شد دوباره دیدم تا میرم سمتش اکسپلورشو میزنه میره

امشب اتفاقی دیدم دوباره البته ۱سال به روش نمیارم.

فهمید که من دیدم اومد .بغلم کرد قربون صدقه رفت محلشندادم اولش استرس گرفت.

وقتایی که میخواد بیاد برای رابط....

اول گوشی دستشه .کاملا ال...ت امادست تحر...یک...ش..ده

اینا باغث شده میل نداشته باشم شبا جدا میخوابم ازش با یه سری کاراش منو افسرده کرده اعتماد بنفسم اومده پایین😔

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا حق داری همچین آدمی اصلا ارزش محبت نداره راستش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برید پیش مشاور

مشاور چیکار می‌کنه ؟

هر کی اینجا حرف میزنه سریع میگن برین مشاور

من رفتم خیلی حس بد گرفتم فقط پولمو دور ریختن

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨ ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/۱۲/۲۰❤️🩹

مشاور چیکار می‌کنه ؟هر کی اینجا حرف میزنه سریع میگن برین مشاورمن رفتم خیلی حس بد گرفتم فقط پولمو دور ...

ببین شوهرت عادت کرده به این کلیپا حالا هرچقدرم تو قهر کنی و دعوا کنی باهاش درست نمیشه...اگه پیشه یه مشاور خوب بری بهت قول میدم اصلا این حسای بد سراغت نمیاد

میشه برای حاجتم هر چند تا که خواستی صلوات بفرستی💚

متاسفانه وقتی تازه اینستا نصب میکنی اینستا از اینچور چیزا تو اکسپلور زیاد نشون میده اگه بازشون نکنی بعد دو سه ماه میرن ولی اگه هنوز هس احتمالا بازشون میکنه یروز یواشکی گوشی همسرتو بردار برو اینستا تمام پستای اینطوری یه گزینه داره که علاقه نداری به این محتوا اون گزینه رو روی بیست سی تا بزن بعد برو پستای مثلا ورزشی علاقه دارم رو بزن بعد اکسپلور و رفرش کن دو سه روز اینکارو کنی اکسپلور پر میشه از محتواهایی ورزشی

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

فکر کنم باید بیخیالش بشی .من انقد جنگیدم سر این چیزاااا.انقدر قهر و جنگ و دعوا داشتیم ک حد نداره.تا وقتی چک میکنم نگاه نمیکنه .ی مدت ولش کنم باز میره میبینن.کلن از چشمم افتاد دیگه