2777
2789
عنوان

دندون درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 40 پست
خب کلا دندون که درد میگیره حس میکنی کل دندونات درد میکنه شما که هم عصب کشی کردین هم کشیدن خب دردش ب ...

☹️😫روز اول دوتایجا نوافن خوردم اروم نشدم الانم بعددوروز نوافن میخورم اروم نمیشه🥴مسکنای دبگم ارومم نکردن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اب نمک قرقره کردم☹️😩داروهم میخورم اصلا غذانمیخورم باون سمت چون هم دندون عقلمو کشیدم هم دندون پنجمو ...

ان شاءالله که خوب میشه

کی قراره بری ادامه کار؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته ی بخشی از دردتم برمیگرده ب کشیدن دندون عقل 

حفره اش بسته شده؟ یا نه؟

تا وقتی خونش بند بیاد آب دهن و خونو تف کردی یا نه؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

سرچ کن همین الان.حتی همین درد ضربان دار هم از نشونه های عفونتهتایمی که دندونم عفونت داشت همه‌ی این ع ...

نمیدونم دقت نکردم🥴دندون عقلم ک کشیدم حتی تا لپم کبود شده لثه هام متورم و روب سیاهی رفتن اون سمت کامل تغییررنگ داده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
☹️😫روز اول دوتایجا نوافن خوردم اروم نشدم الانم بعددوروز نوافن میخورم اروم نمیشه🥴مسکنای دبگم ارومم ...

دندونای دیگت که کار دندون پزشکی انجام دادین امپول سرکنندش با یه بار بیحس میشد یا نه 

ان شاءالله که خوب میشهکی قراره بری ادامه کار؟

گفت ماه بعد بیا اخه من جراحیم دارم دوهفته فک نکنم دهنم بازبشه 🥴غبغب

نمیدونم دقت نکردم🥴دندون عقلم ک کشیدم حتی تا لپم کبود شده لثه هام متورم و روب سیاهی رفتن اون سمت کام ...

طبیعیه عزیزم برای کشیدن دندان عقل

فشار زیادی وارد میشه

اما ببین حفره بسته شده یا نه

چون ممکنه حفره خشک ایجاد شده باشه که دردت شدید تر شده

البته ی بخشی از دردتم برمیگرده ب کشیدن دندون عقل حفره اش بسته شده؟ یا نه؟تا وقتی خونش بند بیاد آب ده ...

هردوشو باهم انجام دادم فعلا نه دوروزه کشیدم 

هردوشو باهم انجام دادم فعلا نه دوروزه کشیدم

دو روزه پس مدت زیادی نیست دردات طبیعیه تا حدودی

نمیدونم دقت نکردم🥴دندون عقلم ک کشیدم حتی تا لپم کبود شده لثه هام متورم و روب سیاهی رفتن اون سمت کام ...

پس مال دندون عقلته درد زیادش  نه اون عصب کشی  رعایت کردی که حفره خشک ایجاد نشه 

دندونای دیگت که کار دندون پزشکی انجام دادین امپول سرکنندش با یه بار بیحس میشد یا نه

اره یک یا دوبار😩

سری قبل رفتم دندونپزشکی دندون کیست دارو بکشم امپول دوتا زد سرنشد گفت هفونت شدیدداری برو نمیکشم 

الانم من میگم عفونته اما دکترمیگه نداره

طبیعیه عزیزم برای کشیدن دندان عقلفشار زیادی وارد میشهاما ببین حفره بسته شده یا نهچون ممکنه حفره خشک ...

نه تازه دوروزه کشیدم

بجز دندونام گونم شقیقم داره میترکه دندون بالام نبوده دندون پایین کشیدم

دو روزه پس مدت زیادی نیست دردات طبیعیه تا حدودی

😫😫اخه سری قبل کشیدم باینکه دندون بالا بود انقدر نبود دردش

نه تازه دوروزه کشیدمبجز دندونام گونم شقیقم داره میترکه دندون بالام نبوده دندون پایین کشیدم

ای بابا🥲ان شاءالله که خوب میشی

دوتا کار سختو همزمان انجام دادی

😫😫اخه سری قبل کشیدم باینکه دندون بالا بود انقدر نبود دردش

آخه این بار ادغام کردی