2777
2789
عنوان

دندون درد شدید

124 بازدید | 40 پست

سلام امکان داره دندونتون عفونت داشته باشه اما دکتر متوجه نشه؟؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

عکس گرفت از دندونت؟؟؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت یا علائم مشخص داره ، مثل ورم صورت ، درد شدید که با مسکن آروم نشه ، حساسیت ب سرما و گرما ، درد حین جویدن

یا هم علائمی نباشه تو عکس رادیولوژی مشخص میشه.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

عکس گرفت از دندونت؟؟؟

یه عکس تکی گرفت 

ببینه پوسیدس یانه پوسیدگی شدید داشت اما موقع انجام کار بوهم کرد ببینه دندونم بو میده یانه گفت نه عفونت نداری ولی محض احتیاط پرکردنش و اینابمونه برای بعد

واینکه هشتاامپول زد تا سربشه دندونم  

تو همون ردیف یدونه عصب کشی کردم یدونه کشیدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اگر عکس گرفته از دندون نه امکان نداره .تو عکس همه چی معلوم میشه

عکس تکی گرفت ببینه پست بالاییو بخون توضیح دادم کاملا

عفونت یا علائم مشخص داره ، مثل ورم صورت ، درد شدید که با مسکن آروم نشه ، حساسیت ب سرما و گرما ، درد ...

😩اروم نمیشه دردم باقرص 

دندونم باهشتا امپول بزچر. بیحس شد

دستم میخوره ب دندونم درد بدی میگیره 😩کل دندونام تیرکیکشه الان

😩اروم نمیشه دردم باقرص دندونم باهشتا امپول بزچر. بیحس شددستم میخوره ب دندونم درد بدی میگیره 😩کل دن ...

وقتی بی حس نمیشده و دردت ادامه داره قطعا عفونت داشته.

دارو نداده؟

من دیروز عصب کشی داشتم و درد خفیف هم نداشتم حتی ، با یه بی حسی کوتاه سر شد. ولی مثل شما دارو گذاشت گفت محض احتیاط برو تا دو روز بعد دارو بمونه تو دندون.

اما ماه قبل ی ریشه کشیدم که قبلش درد داشت و چون عفونت داشت با ۵،۶ تا بی حسی هم سر نشد و دردشو حین کشیدن حس کردم.

😩اروم نمیشه دردم باقرص دندونم باهشتا امپول بزچر. بیحس شددستم میخوره ب دندونم درد بدی میگیره 😩کل دن ...

قطعااا عفونت داشته اونم زیاد.

آنتی بیوتیک اگه داده طبق ساعت بخور و با اون سمتم غذا نخور اصلا.

آب نمک قرقره کن.

عصب کشی دردش تا یه هفته طبیعیه ولی اینکه با قرص هم اروم نمیشه باید پیگیری کنید

🥴😩هم دندونمو کشیدم هم عصب کشی کردم

الان کل دندونام دردمیکنه نه فقط دندون عصب کشی شدم☹️

🥴😩هم دندونمو کشیدم هم عصب کشی کردمالان کل دندونام دردمیکنه نه فقط دندون عصب کشی شدم☹️

خب کلا دندون که درد میگیره حس میکنی کل دندونات درد میکنه  شما که هم عصب کشی کردین هم کشیدن خب دردش بیشتره ولی با مسکن باید اروم بشه دیگه 

وقتی بی حس نمیشده و دردت ادامه داره قطعا عفونت داشته.دارو نداده؟من دیروز عصب کشی داشتم و درد خفیف هم ...

داده دارو 

چرک خشک کن میخورم 

ولی موقع عصب کشی گفت عفونتی نداری حتی بو کرد ببینه هست یانه

دکترش جراحه و خیلی سال داره کارمیکنه تجربش کم نیست بگم نمیفهمه🥴نمیدونم دندونم چشه واقعا عفونت داشته نفهمیده 😫ذوق ذوق میکنه نبض میزنه تیرمیکشه همشون

قطعااا عفونت داشته اونم زیاد.آنتی بیوتیک اگه داده طبق ساعت بخور و با اون سمتم غذا نخور اصلا.آب نمک ق ...

اب نمک قرقره کردم☹️😩داروهم میخورم 

اصلا غذانمیخورم باون سمت چون هم دندون عقلمو کشیدم هم دندون پنجمو عصب کشی کردم

داده دارو چرک خشک کن میخورم ولی موقع عصب کشی گفت عفونتی نداری حتی بو کرد ببینه هست یانهدکترش جراحه و ...

سرچ کن همین الان.

حتی همین درد ضربان دار هم از نشونه های عفونته

تایمی که دندونم عفونت داشت همه‌ی این علائمو داشت.

لخته خونی خارج نشد حین کار؟