2777
2789
عنوان

چرا خوب جوابشو ندادم خوابم نمیره😖

140 بازدید | 10 پست

با یکی از دوستام ( همکلاسی دانشگاه)سر یه موضوعی بحثمون شد. اشتباه از جفتمون بود منم ازش عذرخواهی کردم ولی بعدش هرچی دوست داشت بهم گفت🤦🏻‍♀️ منم در کمال آرامش و احترام جوابشو دادم مدام حواسم بود که چیزی نگم یهو دلش بشکنه چمیدونم یه کاری دست خودش بده پسفردا سرم بیاد

اما الان تو قیافه س برام منم پشیمونم میگم چرا خوب نشستم بذارمش کنار🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😤 الان حرصم گرفته😩

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمیکند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه کن خب. چرا بحث؟

قطع رابطه کردم باهاش 

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمیکند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

کاری دست خودش بده؟ اونم صرفا بخاطر دعوا با یه همکلاسی؟چه فکرایی میکنی بخدا😂🚶🏻‍♀️

چون حال جفتمون خوب نیست اونم فشار روانی خیلی روشه

ادم تو این مواقع هرکاری میتونه بکنه خودم تجربه کردم این حالو

پیام بده حرصتو خالی کنمیخوای راهنمایی کنم چی بگی

نه اینجوری سنگین ترم😩😂

منم ی زنه هرچی از دهنش درومد بهم گفت حقم با من بود 

ولی چون بزرگتر بود هیچی نگفتم باز رفته پشت سرم دروغم گفته انقد لجم گرفته هر وقت یادم میوفته اتیشی میشم اخه من کلا زبون دارم ولی احترام میذارم حرصم کیاد چرا هیچی بهش نگفتم