2777
2789
عنوان

هدیه برای تولد

46 بازدید | 10 پست

بچه‌ها شرمنده من کسی رو ندارم مجبورم بیام هی از نی نی سایت نظر بخوام 😃من انگار میخوام واسه یه فامیل خیلی دور هدیه بخرم برای تولدش خیلی ازش محبت دیدم و همیشه هم باهاش بدرفتاری کردم 😞نظیری ندارم گفتن بم طبق سلیقه خودم بخرم و منم چون صدای آب رو خیلی دوست دارم میخوام واسش آبنما بگیرم البته چون یکم برقیه نمیدونم بخرم یانه به نظر شما آبنما خوبه؟ اگه نظر دیگه ای دارین خواهشا راهنماییم کنید ممنون میشم 🌹

تعداد رای : 2
نظرسنجی
نه
1
50%
بله
1
50%
نظر دیگه ای دارم
0
0%

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام خوبین؟ میبخشی ک الان مزاحمت شدم میخواستم راجب مدرسه نمونه دولتی بپرسم داداش من نمونه دولتیه ولی متاسفانه معدلش خیلی پایین شده مدیر هم گفته اخراجش میکنه 

میتونه وسط سال اخراج کنه؟؟؟