2789
عنوان

ساده گشتن

321 بازدید | 29 پست

سلام به همه خوبین من از اون دسته ادمایی هستم که لباس بیرونم ساده اس یعنی منظورم خرید و ایناس لباسم یه چیزی شبیه شومیز یا مانتوی ساده اس با یه شلوار گشاد مشکی با یه معنقه کش دار یا شال جورابم همیشه پامه من اهل خرید تند تند لباس بیرون خریدن نیستم چون بیشتر خونه ام بیرونم واسه خرید مقل نون و با یه سری چیز میز میرم بعد خواهر و مادرم گیر میدن بد میگردی ولی من ظاهرم بر نیست فقط اینجوری راحتترم به نظرتون بده اینجوریم؟؟؟

من سوالم اینکه کسی هست مثل من باشه؟؟بعد یه سوال دیگه هم داشتم من پوست کف دستام جنسش خشکه و من حوصله ی رسید.ی به دستامو ندارم یعنی یه بار تو فروردین کرم زدم و سنگ پای دست کشیدم وفکر کنم باز کرم زدم و نرم نرم شد ولی چون ول کردم برگشت بعد امروز ابجیم یه لحظه دستمو دید مامانمم اگشب دید و گیر داد باید کرم بزنی و مشنبا بکنی تو دستت بعد فلان کارو بکنی منم میگفتم باشه که گیر نده ممن سوالم اینکه کسی هست مشکل منو داشته باشه یعنی پوستش خشک باشه و با وجود یه بار رسیدگی باز خشکیش برگرده؟؟

من واقعا حوصله ی رسیدگی به دستامو ندارم چونن ول میکنم و برمیگرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وایییی 😐حس میکنم افسردگی داری مگ میشه ادم ی کرم معمولی نزنه!!!!!!!!

سلام عزیزم چی بگم خوب به ننظرم حوصله اش هم باید باشه منم ندارم من رسیدگیم دائم نیست ول میکنم پوستمم همیشه همینه البته تو فصل گرما پوستم بهتره 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊بله منم مثل شما ساده گ ...

سلام عزیزم مرسی میدونم امانت دار خوبی واسه خدا نیستم ولی چیکار کنم نه حوصله دارم نه از کرم زدن خوشم میاد البته امروز دو بار کرم ad زدم ولی کلا از اونایی ام که ححوصله ی هیچکاریو ندارم 

سلام عزیزم مرسی میدونم امانت دار خوبی واسه خدا نیستم ولی چیکار کنم نه حوصله دارم نه از کرم زدن خوشم ...

خب برای همسر تو خونه باشه خوب هستش 

ولی من بچه کوچیک دارم وقت نمیکنم آخه پوست آدم خراب میشه کلی لوازم آرایش و انواع کرم ریختم بیرون بخاطر دخترم که یه وقت نره بزاره دهنش خدایی نکرده 

اصلا عروسی مختلط و آهنگ نمیرم مهمونی م برم هیچی نمیزنم

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

خب برای همسر تو خونه باشه خوب هستش ولی من بچه کوچیک دارم وقت نمیکنم آخه پوست آدم خراب میشه کلی لوازم ...

عزیزم‌من مجردم و بیشتر اوقات خونه ام اهل ارایش و اینام نیستم از ارایش اصلا خوشم نمیاد ابجیم چند سال پیش یه بار ارایشم کرد و با دوربین ازم عکس انداخت و خواست بریزه تو کامپیوتر عکسه پاک شد در حالی که نه من دست زدم نه ابجیم خود به خود پاک شده بود ابجیم سال ۹۳ ازدواج کرد و سال ۹۵ پسر اولش به دنیا اومد و الانم بارداره و اگه بچه تحمل کنه اخرای دی زایمانشه

بله البته یه مدته بدون یه چیزی میخونم و کلی غلط و اینا داره تند تند هم میخونم ولی من چند سال هم نماز ...

نه اشتباه نکن با حضور قلب بخون 

کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه 

منم قضا زیاد دارم 

نه اشتباه نکن با حضور قلب بخون کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه منم قض ...

چی بگم من خوب فقط نمازمم نیست میگم عیب و ایاراد داره خودمم کلا گناه هام زیاده 

چی بگم من خوب فقط نمازمم نیست میگم عیب و ایاراد داره خودمم کلا گناه هام زیاده

همه ما گناه مون زیاده خدا انشاالله کمکمون کنه

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه

۳دقیقه درقیامت

شنود

تقاص 😊😊😊😊😊

همه ما گناه مون زیاده خدا انشاالله کمکمون کنهاین ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیا ...

سلام عزیزم مرسی من اهل کتاب خوندن نیستم یادمه سال ۹۹ بود فکر کنم ابجیم دو سه تا کتاب اینترنتی خرید و یکیشو یادمه یکی دو بار بیشتر نخوندم یعنی ناقص بود خوندنم 

سلام عزیزم مرسی من اهل کتاب خوندن نیستم یادمه سال ۹۹ بود فکر کنم ابجیم دو سه تا کتاب اینترنتی خرید و ...

منم اهل کتاب خوندن نیستم اصلا

ولی این ها یه چیز دیگه ست