2789
عنوان

ساده گشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 29 پست
منم اهل کتاب خوندن نیستم اصلاولی این ها یه چیز دیگه ست

سلام عزیزم من دیروز صبح که زود از خواب بیدار شدم و دیگه نخوابیدم به دستام کرم زدم ما خونه مون قبلا یه سنگ بزرگ داشت که پایین زنگ در خونه مون بود بعد چند سال بود بابام گذاشت تو حیاط و از شهریور هم اونو گذاشت رو چاه حموم بعد یه مدته اون سنگو گذاشته گوشه حموم و منم رو سنگو شامپو زدم و دستامو روش کشیدم که نرم بشه ولی این کارم فقط یه دفعه بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه‌منظورت دستمه حوصله رسیدگی رو ندارم برسمم باز خشک میشه فضولی نباشه شما ظرفارو بادست میشورین یا با ...

با دست میشورم وسواس ندارم معمولی م 

شما وسواس که ندارین درسته؟خب بهش برسین نه همیشه ۲۴ساعته هفته ای ۲بار

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

با دست میشورم وسواس ندارم معمولی م شما وسواس که ندارین درسته؟خب بهش برسین نه همیشه ۲۴ساعته هفته ای ۲ ...

عزیزم من ظرف شستنو خیلی لفت میدم وسواسی نیستما بعد من مجبورم همیشه با دستکش بشورم یه مدت بدونن دستکش میشستم ولی دیدم حساس شده باز با دستکش میشورم بعد دستم به دستکشم حساسه ولی چیکار کنم مجبورم

عزیزم من ظرف شستنو خیلی لفت میدم وسواسی نیستما بعد من مجبورم همیشه با دستکش بشورم یه مدت بدونن دستکش ...

خب بپوشید آسیب نرسه منم آرومم عجله ای نمیتونم کار کنم

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

سلام عزیزم من دستم هم به دستکش حساسه هم به اب و مایع ظرفشویی ولی مجبورم با دستکش ظرف بشورم ولی مامان و ابجیم برعکس من تند تند ظرف میشورن 

سلام عزیزم فکر کنم از پنجشنبه ظرف شستنی اول دستامو‌ چرب میکنم و بعد دستکش میکنم تو دستم من وازلین میزنم به دستام به نظرم چرب بودنش کمتر از پماد ad هست بعد من بعد هر wc دستامو با اب و مایع میشستم و فکر کنم همین کارم باعث میشد دستام اینجوری بشه الان چند روزه اینکارو انجام نمیدم یا کمتر انجام میدم البته من جمعه هم رفتم حموم و باز دستامو تو سنگ اونجا کشیدم و چون قبل ظرف شستن دستامو چرب میکنم خداروشکر فعلا بهتر شده

آب رسان ژیناژن مخصوص پوست خشک بگیر بزن به دست و صورتت خیلی خوبه پوستت و مث پوست بچه ها نرم و لطیف میکنه

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

آب رسان ژیناژن مخصوص پوست خشک بگیر بزن به دست و صورتت خیلی خوبه پوستت و مث پوست بچه ها نرم و لطیف می ...

سلام عزیزم نظر منو قبل نظر خودت بخونی متوجه میشی الان پوستم بهتره 

شما رسما خودتون و ول کردین برای خودتون ذره ای اهمیت و ارزش قائل نیستین این اسمش ساده پوشی و فلان نیس ...

سلام ببینین من از اونایی هستم که هر لباسی چیزی به دلم‌ نمیشیننه یعنی همون مانتو هست ولی دیروز تو روضه یه مانتو دیدم و خوشم اومد و مامانم برداَشت برام