2777
2789
عنوان

چجوری جلوی خودمو بگیرم لباس نخرم

264 بازدید | 14 پست

امروز همینجوری واسه تفریح رفتم یه دور بزنم رفتم داخل مغازه . یه بلوز شلوار ست بافت بود قیمتش ۵۸۰ . کیفیتش زیاد بالا نبود ولی خیلی خوشرنگ بود یه سبز خوشگل . خیلی وسوسه شدم بخرمش ولی گفتم اولا کجا بپوشمش بعدشم ممکنه یه بار بشورم گوله و خراب بشه . حالا که واجب نیست بیخود نخرم اگرم یه وقت خواستم کیفیت بهترشو بخرم . حالا دلم همش پیش اون بافت هست میگم کاش میخریدم

پولتو طلا بخر. اینجوری پولی نمیمونه برای لباس

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پولتو طلا بخر. اینجوری پولی نمیمونه برای لباس

اخه من کلا ده تومن حقوق میگیرم . یه مقدار قسط هم دارم و هزینه رفت و امد با این قیمت طلا چیز آنچنان نمی مونه گه بتونم هر ماه طلا بگیرم مگر سکه پارسیان گرم پایین بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه تا کی جوان و زیبا هستی و شور زندگی داری؟

بخر لذتش ببر

لاک بزن 

رژ بزن

هر لباسی میخوای بپوش

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

اخه من کلا ده تومن حقوق میگیرم . یه مقدار قسط هم دارم و هزینه رفت و امد با این قیمت طلا چیز آنچنان ن ...

خوب نباید پول دستت بمونه. هر ماه 3 تومن سکه پارسیان بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مگه تا کی جوان و زیبا هستی و شور زندگی داری؟بخر لذتش ببرلاک بزن رژ بزنهر لباسی میخوای بپوش

حرفت رو قبول دارم ولی وقتی آدم یه مشکلی براش پیش میاد باید یه کم پس انداز داشته باشه . وقتی مشکل داری هیچ کس به آدم کمک نمیکنه که هیچ بدتر سرکوفتم میزنن 

منم سر ماه گرفتم گفتم ن بابا لباس زمستونی دارم لازم نیس ی کفش بخرم‌فقط تا رفتم بازار۱۵۰۰دادم بارونی ...

آره والا بعد یه چیزای واجب که آدم میخواد پول براش نمی مونه  

خوب نباید پول دستت بمونه. هر ماه 3 تومن سکه پارسیان بخر

درست میگی . این ماه یه مقدار بدهی داشتم که بیشتر پولم رفت . انشالله از ماه بعدی همون اول ماه یه سکه پارسیان میگیرم میزارم کنار بعد بقیه خرجا رو تقسیم میکنم .