یه هفته هست اومدم خونه بابام حساباشونو بستم مهریمو گذاشتم اجرا نه اومدن صحبت کنن نه چیزی گفتم اگه می خوای برگردم هرچی مال خودت رو به نام خودت کن ولی حاضر نیستن این کارو کنن اگه کسی رو بخوای و زندگی تو بخوای مگه نباید براش هرکاری کنی
باباش به بابام گفته به نام پسرم کنم که دخترت جمعش کنه
چه رفتاری ازت دیدن که فک میکنن هرچی به اسم پسرشون باشه قرارها تو ببری؟
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا میخوای همه چی بنامت باشه ؟ مشکلتون چیه ؟سر یه هفته هنوز داغه برنمیگرده
اینا پسر عموشطلاق گرفته نسبت به دخترای جدیدی بی اعتمادن قبل عقد شوهرم یه ماشین خرید به نام باباش کردن
کار میکنه برا باباش ماشین میخره بعد من میگم بریم مسافرت میگه قستای بابامو باید بدم خونوادش دخالت میکنن باباش میگه به خرجی می خوای بهت میدیم تو زندگیمون دخالت نکن
آخه یه پژو ۲۰۰تومنی که با وام ازدواج شوهرم خریده رو به نام باباش زده ارزش داره مهریه من از اینا بیشت ...
منم میگم احتمالا تو خونه تو بحثا همش تاکید بر این نمیکنی که مهریمو میگیرم ازت؟در غیر این صورت نرمال نیست این کارش
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️