2777
2789
عنوان

همسایمون

163 بازدید | 10 پست

منو همسایمون سر یه موضوع الکی با هم بد شدیم و این اختلاف هم ادامه داره البته ۳ ماه یه بار همو میبینیم بخدا من اصلا بهش فکر نمیکنم یعنی انقد دغدغه دارم که اون توش گمه اوایل بهش سلام مبکردم به طرز بدی جوابمو میداد منم اصلا سلامش نمیدم دیگه حس میکنم وجود نداره بعد امروز دم آسانسور بودم تو پارکینگ یهو از آسانسور درومد برام چشاشو گرد کردو با نفرت نگام کرد منم قیافم پوکر فیس بود.دفعه بعد دیدمش چی کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ

فکر کن وجود خارجی نداره،  دیدیش زود چشمت رو ازش بردار و نگاشم نکن (حتی اگه کنارتم وایساده بود همین کارو کن). 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چ عقده ای هست...بیخیالش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منم با همسایه سر یه موضوعی دعوام شد

اصلا دیگه از اون روز حتی دیدمش اون سلام کرد من جوابشو ندادم حتی یه بار با همسرم بودیم با همسرم سلام احوال پرسی کرد من جواب سلامشو ندادم 

چون خیلی پررو بی حیاست

جوری رفتار میکنم انگار وجود نداره از کنارش رد شدنی اونورو نگاه میکنم انگار ندیدمش