2777
2789

دوسه روز پیش دعوامون شد حرفایی زد که قلبم تیکه تیکه شد همش حرفاش تو ذهنمه ،بهش گفتم حرفات ناراحتم کرده میگه مقصر خودت بودی که اون حرفا رو شنیدی

از اون روز ناخوداگاه زیاد حرفم باهاش نمیاد تلفنی که زنگ میزنه باهاش سرد حرف میزنم  زیاد نمیتونم بهش نزدیک شم  ولی بخدا دست خودم نیست 

۳ روزه شبا نتونستم بخوابم  اولین باره معدم بخاطر ناراحتی درد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری

چیکار کنم دلم صاف بشه ؟ منی که دوست داشتم شوهرم بهم زنگ بزنه یا من هنش بهش زنگ بزنم دوست داشتم همش باهاش باشم الان اصلا دلم نمیخواد زیاد زنگ بزنه یا باهام حرف بزنه بیشتر میخوام تنها باشم تا با اون 

چی گفته ؟؟درکت میکنم من ۷ساله یه چیزی بهم گفت هنوز فراموش نکردم هروقط یادم میات قلبم مچاله میشه نمیت ...

گفت لول دوستم از برام بیشتره 

گفت اولین آدمی هستی که اینقدر ازش متنفرم و بدم میاد 

به جون من قسم میخورد میگفت میرم فردا زنگ میزنم به دوست دختر سابقم باهاش قرار میزارم ،من از امروز رابطه ای باهات ندارم هرچی بوده تموم شد دیگه 

یه مدتی هم واژینیسموس داشتم ترس از رابطه الان خداروشکر مشکلم حل شده ولی اون موقع بهم گفت اگه نتونی و بترسی  میرم یکی رو از خیابون پیدا میکنم

گفت لول دوستم از برام بیشتره گفت اولین آدمی هستی که اینقدر ازش متنفرم و بدم میاد به جون من قسم میخور ...

اخه این همه چطور میخای فراموش کنی چیز کمی نگفته 

مردا چرا سنگدلن 

مال من چتاشو دیدم داشت امار زندگیم رو به یه هرزه میداد 

دعوا کردیم گفتم مگه من چی کم دارم که دنبال همچین زنایی میری بهم گفت تو دلم حرفها هست تو ارزش نداری بهت بگم یا باهات دردودل کنم 

بدجور سوزوندم با این حرفش