به منظور استفاده بهینه از سطح مفید توری ، سنگ شکن سرندها در طول ها , عرض ها و طبقات مختلف ساخته می شوند و قادرند دانه بندی مصالح را در ظرفیت های مختلف برحسب تن در ساعت انجام دهنددر دستگاه سرند امکان تعویض توری های مخصوص نصب شده بر روی این محصول می باشد که به آسانی قابلیت تعویض توری ها را فراهم نموده است. توری ها از بهترین نوع آلیاژها تولید می گردد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم بریز تو آبجوش بزار کمی بجوشه بعد بردار بزار سرد شه بخور روزی دو لیوان یا سه لیوان بخور ح ...
سلام خانمی اگه میایی سایت جواب منو بده .
این راهکارت واقعا جواب میده ؟؟؟سنگ شوهر من مونده حالب دکتر گفته کوچیکه نیازی به جراحی نیست دوهفته س درد داره همه چی امتحان کردم . میخوام این توصیه شمارم انجام بدم
واقعا درد نداره ؟ خودتون میگین ک امپول بزنن یا از اول میزنن ؟ دعا کنین برا منم درد نداشته باشه
از اول آمپول ميزنن
اصلا پروسه اش درد نداره
بعدش هم شياف بزار تا يكي دو روز كه درد نداشته باشي
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
واقعا درد نداره ؟ خودتون میگین ک امپول بزنن یا از اول میزنن ؟ دعا کنین برا منم درد نداشته باشه
الان ديدم چيزي كه من اينجا نوشتم مال سال ٩٦هست
من بعدش دوبار ديگه هم سنگ شكن كردم
چون كليه هام سنگ ساز هست
دفعه اول تجربه نداشتم و از شياف ديكلوفناك بعدش استفاده نكردم و درد كشيدم
ولي دفعه دوم و سوم اينكار رو كردم و اصلا درد نداشتم
پناه
میبرم به خدا
و «دیروز»؛
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
پناه
میبرم به خدا
و «دیروز»؛
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕