2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

225 بازدید | 23 پست

بچها شوهرم خیلی شکاکه از همه چی باید سر در بیاره اینکه کی زنگ میزنه کی میخوام برم بیرون کجا میخوام برم

حتی اگ خرجم بکنم اندازه 1 هزار تومن باید بدونه حس میکنم میترسه خیلی سخت میتونه اعتمادکنه ب نظرتون این رفتارش در اینده تغییر میکنه؟ 2 ونیم ماه از عروسیمونم بیشتر نگذشته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضیا اوایل ازدواج همینن،باید آنقدر دعوا کنی و بترسونی تا درست بشه 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

من۱۷ساله از ازدواجم میگذره. روزهای اول زندگیمون .شوهرم توخونه تنها هم بودیم میگفت باید چادربپوشی😂😂 خیلی خوش استایلم. تو خونه بابام هرچیدوست داشتم میپوشیدم. ازدواج کردم این آقا یه لباسهای گشادی تن من میکرد شده بودم مسخره فامیل وآشنا. جلوش وایسادم . الان مانتو کوتاه .مو بیرون. تیپ اسپرت. باشگاه. بازار. پیاده روی. بیشتر مهمونیا تنها میرم و خوش میگذرونم. اعتراض هم بکنه قشقرقی بپامیکنم که بیا وببین. از ۱۰۰درصد۸۰درصد خوب شده.😂😂 بخودت ارزش بده و از همین اول زندگی پرو بارش نیار. رو بهش نده

خداوندا تویی حامی وحاضر
من۱۷ساله از ازدواجم میگذره. روزهای اول زندگیمون .شوهرم توخونه تنها هم بودیم میگفت باید چادربپوشی😂😂 ...

منم همینم خونه بابام باشگاه و کلاس و...  ولی الان هیچی ب هیچی همش تو خونم🫠چجوری اینکارو کردی؟ من زبون دعوا و سیاست ندارم 

فقط دعوا و حرف خودم به کرسی نشوندم.

الان دیگ کاری نداره؟ البته اینم بگم خانوادشم گفتن درست میشه چند وقت بگذره اینا ژنشون اینطوریه انقد ک دعوامون شد سر این مسائل