2777
2789
عنوان

پسر همسایمون😐😂

443 بازدید | 22 پست

پارسال کارمند آموزش و پرورش بود بخش روابط عمومی بعد من یه دو سه باری تو اداره دیدمش و باهاش حرف زدم برا یه مسابقه ای از طرف مدرسمون میخواستم شرکت کنم نمی دونستم پسر همسایه مونه بعد

بقیشو باید خودمون حدس بزنیم؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد دیدم یه دو سه باری از نزدیک خونه ما میرفت سرکار کنجکاو شدم ببینم پسر همسایه مونه با نه یه روز که داست از سرکار بر می گشت من دم در بودم همش نگاه کردم ببینم میره خونه همسایه یا نه بعد کلید انداخت رفت داخل برگشت دید من هنوز دم درم فهمید فک کنم که دارم اونو میپام

من از پارسال ندیدمش تا همین چند روز پیش دیدمش میخواست بره سرکار دم در خونه شون بود منم داشتم میرفتم مدرسه اومد که سوار ماشین شه تا چشمش خورد به من چند دقیقه وایساد تا من رد شم بعد سوار ماشین شد😐

این قسمت کلید اسرار

((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨

چند روزه همش می بینمش نمیدونم چرا من. می بیته تعجب میکنه امروز هم همزمان از خونه خارج شدیم باز منو د ...

شاید از اینکه بهش زل میزنی تعجب میکنه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

توهم زدی عاشق شدی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام