2777
2789
عنوان

به نظرتون ب شوهرم بگم

180 بازدید | 15 پست

دیروز با شوهرم رفتیم بازار پیاده .خیلی خوش گذشت.وقتی اومدیم خونه ب شوهرم گفتم خیلی خوب بود و اینا بعد شب خابیدم ساعت چهار از خواب وحشتناک بیدار شدم خاب دیدم ی اتیکت روی شکم شوهرم زده نوشته برای تو ک اینقدر تو داری .بعد ی شماره بهش ز زده بود بعد من ب اون شماره ز زدم ی آقایی بود شماره شرکتی بود بعد بهش گفتم ی خانم بااین شماره ز زد شوهرم بعد گفت ای وای ناراحت شد قطع کرد.بعد شوهرم هیچی نمی‌گفت انگار اعتراف کرده باشه و  بتونه دست بر داشته باشه .با خونسردی می‌گفت یک سال و نیمه رابطه داریم من داشتم ضجه میزدم عین خیالش نبود بعد گفتم اگه داری دروغ میگی همین الان بگو ولی سکوت کرد.خیل حالم بده میشه یادم میاد.بنظرتون تعبیرش چه؟ب شوهرم بگم.حالم بده خیلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نی نی سایت رو سرچ میکنی نوشته سایت راهنمایی بارداری و بچه داری. این خزعبلات چیه هی میگین

توی عنوان تاپیک نگاه کن.طبقه بندی زده از تموم مسایل خانواده و سبک زندگی میتونی صحبت کنی.چون شما بارداری لازم نیست کائنات فقط  درخدمت شما باشند

توی عنوان تاپیک نگاه کن.طبقه بندی زده از تموم مسایل خانواده و سبک زندگی میتونی صحبت کنی.چون شما بارد ...

من نگفتم در خدمت من باشن من گفتم این ارااااجیف جاش نه تنها اینجا نیست بلکه کلا برای هرکی بگی مسخرت میکنه