دوهفته س عقب انداختم همه علائم بارداری رو دارم سرگیجه حالت تهوع بی حالی کمردرد ولی هرچی بی بی چک میزنم منفی میشه دکترم رفتم سونوواژینال دادم چیزی مشخص نبود واسم امپول نوشته پری شم ولی میترسم باردارباشم
من همیشه پریودم نهایت دو روز عقب میوفتاد این دفه بعد ۳ ماه اقدام ۲ هفته عقب افتاد الان بهم امپول داد دکتر بعدشپ گفت روز ۱۴ از پریودت سونو واژینال بده تنبلی تخم دان دارم اما شدید نیست اما حامله نشدم اینجوریم شد خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم تخمک گذاری دارم یا نه .. چرا عقب میوفته ؟ کسی این جوریه به من کمک کنه ...اصلا نمیدونم چی کار کنم نکمهحامله نشم
من همیشه پریودم نهایت دو روز عقب میوفتاد این دفه بعد ۳ ماه اقدام ۲ هفته عقب افتاد الان بهم امپول داد ...
گلم نترس امیدت بخداباشه من همه ی این مشکلارودارم ولی ناامیدنیستم بلاخره ماهم به آرزومون میرسیم واسه تخمگ گذاری هم میتونی ازکیت استفاده کنی یا وسط سیکلت سونوبدی مشخص میشه
گلم نترس امیدت بخداباشه من همه ی این مشکلارودارم ولی ناامیدنیستم بلاخره ماهم به آرزومون میرسیم واسه ...
چند وقته اقدامی ؟؟ اخه چرا عقب میوفته من تا حالا این جوری نشده بودم حالا که اقدامم اینجوری شد اصلا نمیدونم چی کار کنم عصبی شدم پر خوری عصبی گرفتم یهو اینجوری عقب میوفته ... ۲هفته خیلی زیاده برای عقب افتتدن الانم هنوز امپول زدم فعلا که نشدم فک کنم ۱۰ روز زمان میبره تا بشم ..اخه کیت تخمک گذاری وقتی پریودت ۵۰ روز میشه دیگه معلوم نمیکنه که خیلی ۵۰ ..۶۰ روز زیاده دیگه کیت تخمک ءذاریو نشون نمیده که ..چند وقته اقدامین؟
چند وقته اقدامی ؟؟ اخه چرا عقب میوفته من تا حالا این جوری نشده بودم حالا که اقدامم ...
من الان یک ساله ونیم که اقدامم عقب وجلوکردن پری نشونه خوبی میتونه باشه که بدن داره آماده میشه داره به اقدام توحواب میده استرس خودش یه دلیل خیلی قوی برای بهم زدن زمان پری میتونه باشه
اما دکتر بهم گفت شاید کیست داری که عقب انداختی اصلا نگفت این حرف شمارو من شنیدم خ به عقب بیوفته اما دکتر سریع گفت احتمالا کیست داری تازه به وجود امده حتما برو سونو و اینا ... شما یک سالو نیم اقدامی مشکل چی بوده نشدی ؟
سلام عزیزم نه من که داغونم روحیم داغون شده ۲ ماه شد پریود نشدم تا اقدام کردم اینجوری شدم ۲ هفته گذشته بود که نشدم دکتر بهم امپول داد زدم الان ۱۵ روز میگذره تما باز پریود نشدم دارم دیوونه میشم همه برنامه ریزیم بهم ریخت نمیدونم چی کار کنم همه میگن با امپول باید ۸ روزه میشدی اما من نشدم الان نمیدونم چی کار کنم همه دکترا هم مطبشون قیامته هیچ جا وقت نمیدن امروز دیگه اینقدر گریه کردم