2777
2789

خانما من یه متن نوشتم توی امضا 

حالا هرچی میخوام عوضش کنم نمیشه.چیکارکتم؟

خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی
نی نی امده تو دلت❤❤❤🌷🌷🌷🌷 وای قربون امام حسین برم من😢 عزیزم تبریک😙😙😙😙 از تنظیمات رفتی داخل ...

انشاالله به حق فاطمه زهرا قسمت خودت بشه گلم و دامنت زود زود سبز بشه نازنینم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله به حق فاطمه زهرا قسمت خودت بشه گلم و دامنت زود زود سبز بشه نازنینم

مرسی عزیز دلم❤😙

دوست مهربونم انشاالله خدا پسرتو برات حفظ کنه😍و به سلامتی بغلش بگیری😍😍😍

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
خیلی به من لطف داری مهربون💟💟💟💟 نمیدونی چقدر از حرفات انرژی میگیرم ان شاالله همیشه لبت خندون و د ...

خداروهزار بار شکر که یکم اروم میشی عزیزم مطمئنم به همین زودیا تاپیک مادرشدنتو میبینم. 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
خیلی به من لطف داری مهربون💟💟💟💟 نمیدونی چقدر از حرفات انرژی میگیرم ان شاالله همیشه لبت خندون و د ...

زنبیییییل من ی کاربر قدیمم ولی خب بنابر دلایلی ناشناخته اومدم

باور کن هروقت زیر دلم ی تیر میکشه واس تو دعا میکنم

زنبیییییل من ی کاربر قدیمم ولی خب بنابر دلایلی ناشناخته اومدم باور کن هروقت زیر دلم ی تیر میکشه واس ...

😢😢😢

بخدا اشک تو چشمم جمع شد

الهی فدات بشم مرسی عزیزم❤🌷خیلی لطف داری بهم نمیدونم چی بگم😍

انشاالله خدا نی نی تو حفظ کنه و به سلامت بغلش بگیری❤❤😙😙😙😙

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
😢😢😢 بخدا اشک تو چشمم جمع شد الهی فدات بشم مرسی عزیزم❤🌷خیلی لطف داری بهم نمیدونم چی بگم😍 انشا ...

فداتشم وظیفمه اخه میدونم انتطار چطوره خودم دوسال منتطر بودم خیالت راحت اخر این جاده برای توهم سبزه عزیزدلم اگه لایق باشم سر زایمانمم دعات میکنم  😘😘😘

فداتشم وظیفمه اخه میدونم انتطار چطوره خودم دوسال منتطر بودم خیالت راحت اخر این جاده برای توهم سبزه ع ...

زنده باشی عزیزم🌷😍❤😙

آره انتظار استخون سوزه

نمیدونم چطور ازت تشکر کنم☺منم برای سلامتی خودت و نی نی گلت اگه لایق باشم صلوات میفرستم😍❤

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
زنده باشی عزیزم🌷😍❤😙 آره انتظار استخون سوزه نمیدونم چطور ازت تشکر کنم☺منم برای سلامتی خودت و نی ...

فداتشم 😍😍فقط بسپر دست خدا و بیخیالش شو اونوقت خودش میاد تو دلت شک نکن اصلا بهش فکررررر نکن عزیزم  😍😍😍حتما لایقی گلکم

نی نی امده تو دلت❤❤❤🌷🌷🌷🌷 وای قربون امام حسین برم من😢 عزیزم تبریک😙😙😙😙 از تنظیمات رفتی داخل ...

سلام عزیزم ایشالا که به زودی زود مادر مبشی.

بله رفتم تنظیمات متن رو عوض میکنم ثبت رو میزنم میگه با موفقیت تغییر یافت.ولی میام اینجا میبینم عوض نمیشه.

وقتی هم که میرم تنظیمات اونجا متن جدیدم هس ولی اینجا نمیاره

خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی